Boli

# belsug # festivalul filmului evreiesc bucuresti #iarna 2008 - 2009 #horoscop de sarbatori #oferte sarbatori de iarna

Bucura-te de sarbatori fara disconfort!

Sarbatorile de iarna vin cu multe bucurii, cu mese imbelsugate si momente speciale alaturi de cei dragi. An de an adunam sute de fotografii ce surprind doar zambetele si clipele frumoase. 

 

Cu toate acestea, stim cu totii ca amintirile noastre sunt mai complexe de atat si cuprind uneori si starile mai putin placute… Precum senzatia de prea plin dupa mesele copioase sau oboseala acumulata in teribila goana dupa cadouri si epuizarea resimtita in dimineata de dupa o petrecere de pomina.

Pentru ca Fiterman Pharma vrea ca anul acesta sa te simti mai in forma ca oricand si sa uiti de orice fel de disconfort, ti-a pregatit un kit de petrecere ce te va salva in zilele de sarbatoare.

Emetix Hangover - pentru diminetile de dupa petrecerile epice

Contine un complex de ingrediente active naturale si vitamine care contribuie la reducerea oboselii si a mahmurelii, la functionarea normala a sistemului nervos, revigoreaza corpul si reduce senzatiile de disconfort asociate cu greata sau varsaturile.

Digex Forte - aliatul unei digestii optime in fata oricaror provocari culinare

Contine un complex de 9 enzime digestive, bila bovina si ghimbir – ingrediente naturale combinate intr-o formula inovatoare ce combate eficient indigestia dupa mese copioase sau provocata de combinatii alimentare nesanatoase.

BienPlus energy stick - doza ta de energie

Un produs 100% natural, BienPlus Energy Stick contine un complex de doi aminoacizi, cafeina si patru vitamine (vitamina B6, vitamina B12, vitamina B3 si vitamina B5) care sustin activitatile desfasurate in orice moment al zilei prin reducerea oboselii si extenuarii si cresterea capacitatii de concentrare. Se administreaza usor gratie formei de prezentare: plicuri unidoza al carui continut se topeste in gura.

Produsele pentru kit-ul tau perfect de petrecere pot fi achizitionate din farmaciile partenere si de aici:  www.shopfiterman.ro.

Pentru mai multe informatii si ultimele noutati despre produse, ne poti urmari pe Facebook:  https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman si pe Instagram: https://www.instagram.com/fitermanpharma/

Compania Fiterman Pharma este recunoscuta pentru cei peste 20 de ani de excelenta in fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale si cosmetice.

FOTO: Fiterman Pharma

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare