Boli

#colagen articulatii #articulatii # colagen organism #suplimente colagen #colagen

Boost de colagen pentru articulatii sanatoase

Sedentarismul este una dintre principalele cauze ale durerilor articulare si nu are legatura doar cu varsta, ci si cu stilul de viata. Fie ca petrecem multe ore pe scaun in fata calculatorului si apoi in masina sau stam zilnic 8-9 ore in picioare, articulatiile noastre sunt afectate. Lucrul la calculator, de exemplu, ne forteaza sa ne mentinem mainile in pozitii fixe, sa avem pozitii nefiresti ale palmelor, degetelor si coatelor, iar toate acestea ne pot provoca furnicaturi, amorteala si dureri.

 

Lipsa de miscare duce la scaderea densitatii osoase si astfel creste riscul ca ligamentele, tendoanele si oasele sa fie afectate.

Mai mult, pe masura inaintarii in varsta, scade si productia de colagen, iar riscul afectarii articulatiilor este crescut. Colagenul este una din proteinele prezente in tot organismul si prezinta o importanta majora. Alcatuieste reteaua de fibre la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor ce imprima rezistenta si reda integritatea tesutului respectiv.

Scaderea cantitatii de colagen in tesuturile conjuctive determina in principal deteriorarea articulatiilor si aparitia durerilor specifice. Cantitatea insuficienta de colagen duce la tasarea si eroziunea cartilajului, ceea ce inseamna ca poate sa apara afectarea articulara.

Fleximobil® Colagen Boost plicuri de la Fiterman Pharma este un supliment alimentar ce sustine regenerarea naturala a cartilajelor articulare, mentinand sanatatea si flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor.

Formula contine o compozitie unica de minerale, extract de gheara dracului, vitamina C si doua tipuri de colagen (colagen hidrolizat de tip 1, intr-o doza mare, de origine bovina cu un profil nutritiv superior de aminoacizi & colagen nativ nedenaturat de tip 2, extras din sternul aviar, cu structura IDENTICA celui de la nivelul articulatiei umane) ce sunt dozate intr-o cantitate atent aleasa pentru o zi intreaga, astfel incat sa confere un efect rapid, prompt si eficace.

Cu gust delicios de ananas si fara zahar, un singur plic de Fleximobil® Colagen Boost dispersat in apa are o toleranta excelenta, furnizand: componenta reparatorie pentru cartilajul articular, componenta ce reduce disconfortul articular si componenta protectoare ce reduce stresul oxidativ.

Afla mai multe informatii despre produs de pe: https://shopfiterman.ro/fleximobil-colagen-boost-x-30-pl  sau de pe retelele sociale @FitermanPharma

Sursa foto: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare