Boli

#Diphallia # malformatie congenitala #boala rara

Boli rare. Confesiunile barbatului care are doua penisuri functionale

Huffington Post a publicat zilele trecute cateva dintre marturiile unui barbat in varsta de 45 de ani care sufera de o malformatie extrem de rara, cunoscuta sub denumirea de Diphallia. Mai exact, americanul are doua penisuri, ambele functionale.

Aproximativ o suta de persoane din intreaga lume au fost diagnosticate cu aceasta malformatie congenitala, insa cele mai multe au fost operate inca de la nastere. Parintii americanului au refuzat sa il supuna acestei interventii chirurgicale, astfel ca barbatul a ajuns la varsta adulta. El si-a facut publica povestea in urma cu un an, iar acum a decis sa isi lanseze autobiografia, intitulata "Double Header", in care face mai multe confesiuni despre viata sa traita in aceste conditii.

Barbatul recunoaste ca a avut o copilarie grea, din cauza faptului ca nu se putea impaca cu boala sa. Cu toate acestea, a refuzat sa se opereze ulterior, la varsta adulta. Desi nu vrea sa isi dezvaluie identitatea, intrucat considera ca acest lucru i-ar schimba viata odata pentru totdeauna, se stie ca barbatul este american si ca are 45 de ani. "Daca Superman ar fi dezvaluit lumii ca e Clark Kent, el nu ar fi niciodata lasat in pace", a scris in cartea sa, care are 76 de pagini. El a marturisit ca cele doua organe sexuale pot fi folosite simultan, avand erectie impreuna. De asemenea, canalele urinare pot fi folosite simultan.

Barbatul a povestit si ca a avut peste o mie de parteneri sexuali, barbati si femei deopotriva. El e de parere ca femeile l-au judecat mai mult, iar barbatii heterosexuali s-au aratat curiosi sa aiba relatii intime cu el. In ciuda "avantajelor" sexuale de care spune ca se bucura, barbatul recunoaste ca a intampinat si probleme din cauza lenjeriei intime, care ii creeaza un disconfort sporit. El are si un sfat pentru cei aflati in aceeasi situatie: "Iubiti-va pe voi insiva si impacati-va cu aceasta conditie!".

Ce este Diphallia

Informatiile despre aceasta maladie rara sunt putine. Potrivit wikipedia.com, Diphallia este "o afectiune ce consta in prezenta a doua penisuri. Rata de incidenta a acestei afectiuni este de 1 la 5.500.000 de barbati. Primul caz de Diphallia a fost descris de Johannes Jacob Wecker, in 1609". Malformatia cauzeaza o serie de probleme renale, persoanele care se nasc cu ea fiind mai predispuse riscului de infectii. Cel mai des, barbatii care s-au nascut cu doua penisuri au probleme de fertilitate, intrucat intregul sistem genital este afectat.

Sursa foto: bbc.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului