Boli

#antiviral romanesc #biosept #antiviral

Biosept este un antiviral romanesc cu eficienta dovedita de peste 10 ani

In timpul starii de urgenta instaurata de autoritati, toata lumea sta in casa, alaturi de familie. In cea mai mare parte a timpului evitam sa iesim afara si clar ne ferim de infectarea cu coronavirus. Chiar daca specialistii ne dau vesti bune, spunand ca persoanele care, totusi, se infecteaza, au o forma usoara a bolii, nu e placut sa fii bolnav si nu vrem sa fim nevoiti sa ne si tratam, pe cat posibil.

Insa coronavirus nu este singurul pericol care ne paste in aceasta perioada. Inca e primavara si asta presupune o multime de microbi si viroze care ne pasc la tot coltul. Nimic nu ne poate feri de ele. Pana si vremea schimbatoare si foarte capricioasa pe care o avem este periculoasa pentru sanatatea noastra daca nu stim sau nu reusim sa ne ferim suficient de eficient de acestea. 

Asadar, virozele ne pot lua prin surprindere oricand. In mare parte, acest lucru se poate intampla si din cauza imunitatii precare care nu se poate sustine in izolare, fara prea multa miscare si fara expunere la si asa putinele raze de soare, pentru vitamina D atat de importanta pentru organism. Iar daca nu stim cum sa ne inlocuim aceste deficite pentru imunitate prin metode naturale, dintr-o alimentatie sanatoasa sau chiar prin suplimente alimentare naturale, din surse sigure, sansele de a dezvolta orice infectie sau inflamatie respiratorie de natura virala, cresc extraordinar de mult. 

Dar chiar daca nu ne folosim de suplimentele naturale pentru a ne asigura o imunitate viguroasa, putem sa ne folosim de acestea pentru a ne trata de aceste infectii sau inflamatii respiratorii de natura virala. Una dintre cele mai eficiente solutii la acest tip de afectiuni, este antiviralul natural Biosept capsule. Este un supliment alimentar produs in Romania de Fares de peste 10 ani. 

Pare foarte interesant sa aflam ca sunt si altfel de solutii pentru insanatosire, care sa inlocuiasca medicamentele pe care le tot luam pana acum. Organismul nostru are nevoie, de cele mai multe ori, de solutii naturale in lupta cu virozele si afectiunile in care acest lucru este posibil. Suntem atat de putin informati in legatura cu acest gen de solutii naturale incat, in 10 ani de cand exista acest antiviral natural, majoritatea dintre noi nu am reusit sa aflam despre acesta si sa il folosim la nevoie, in locul medicamentelor pe care le-am tot luat si care pot avea efecte nedorite asupra organismului nostru. 

De ce sa folosim un antiviral natural? Biosept a fost testat pentru a se determina eficienta acestuia. Iar rezultatele au fost dintre cele mai surprinzatoare. In 92% din cazuri, au disparut simptomele precum: febra moderata, cefaleea, curbatura, rinoreea apoasa/nasul infundat, tusea seaca, etc. Peste 98% dintre pacienti au devenit afebrili dupa primele administrari. Peste 81% dintre pacienti au scapat de tusea seaca. 97% dintre pacienti au scapat de disfagie si disfonie. Uneori, nici medicamentele prescrise in mod obisnuit in aceste cazuri nu au o asemenea eficienta. 

Asadar, de ce sa nu folosim acest super supliment alimentar oferit de Fares si care si-a demonstrat atat de bine eficienta de peste 10 ani. Cum altfel sa sustinem economia romaneasca si sa ne facem bine?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare