Boli

#probleme vedere #ochelari de vedere #ochelari

Aveti grija de ochii dumneavoastra, cu EXPERTOPTIC. Ce recomandari sa aveti in vedere iarna

Iarna nu e ca vara si spunem asta nu doar din punct de vedere a temperaturilor. Factorii de mediu in sezonul rece va pot afecta confortul vizual. De asemenea, ati putea remarca ca unele situatii se amplifica si ca acum mai mult ca oricand ati dori sa mergeti la consult.

De vina pot fi frigul, vantul si/sau aerul uscat specific sezonului. Este posibil sa simtiti un oarecare disconfort ocular. Oricand va puteti programa la un consult. Daca veti opta pentru programare realizata in oricare din magazinele EXPERTOPTIC, acesta este gratuit.

Aveti grija de ochii dumneavoastra!

Specialistii vorbesc in mod special de masurile de preventie. Protejati-va de razele UV chiar si iarna. Daca vara va ingrijoreaza intensitatea luminii soarelui, iarna o grija in plus sunt reflexiile luminii pe zapada. Fara ochelarii potriviti creati contextul potrivit pentru aparitia fotokeratitei, numita si oftalmia zapezii.

Este posibil sa recunoasteti ca situatia este problematica din cauza vederii incetosate, a lacrimatului excesiv, durerilor locale, poate chiar si a sensibilitatii la lumina. Acesta este insa si tabloul clinic clasic pentru cei cu probleme de vedere. Numai dupa un consult veti avea confirmarea.

Ochelarii pe care ii purtati nu mai sunt potriviti

Daca valoarea dioptriile a crescut, va faceti o defavoare. Repetati consultul si nu intarziati sa va achizitionati noile lentile, cu dioptriile potrivite. Asociate cu purtarea unor ochelari nepotriviti sunt durerile de cap, ochii care lacrimeaza.

La fel de frecvente sunt si cazurile in care purtatorii de ochelari au ochii uscati. Pot fi recomandate picaturile oftalmice, pentru a hidrata si proteja ochii. Solutia va fi una buna, daca ochii uscati sunt consecinta a umiditatii scazute, a vantului rece sau a expunerii la frig.

Daca nu ochelari de vedere, poate lentile - sau invers?

Purtatorii de ochelari obisnuiesc sa caute prin mai multe magazine pana decid ce pereche de rame sa isi aleaga. Pentru unii conteaza mai degraba cat de accesibile sunt si cat de facil pot alege din magazinul de optica. Pot gasi ochelari Roman sau valabil pentru alte orase de asemenea, la o simpla cautare online a magazinelor EXPERTOPTIC - in total sunt 5 orase si 6 locatii, dintre care doua in Botosani.

De la acelasi magazin de optica medicala pot fi alesi nu doar ochelarii de vedere, ci si lentilele de contact si toate solutiile necesare pentru intretinere. Merita inlocuite ramele cu lentilele? Sau  invers? In mod special in sezonul rece ar putea fi recomandat sa nu purtati lentilele de contact in defavoarea ochelarilor. Asta pentru a evita ochii uscati si iritati.

Programare online, simplu, rapid si gratuit

La EXPERTOPTIC cei interesati pot avea parte de consult gratuit. Este de preferat sa va programati in prealabil vizitei in locatia fizica. Puteti face asta online, din pagina oficiala expertoptic.ro, la sectiunea special destinata programarilor.

Consultul este de scurta durata, gratuit, dar relevant pentru tipul de dioptrii si lentile pe care ar trebui sa le purtati. Completati cu ramele potrivite si pe gustul dumneavoastra si faceti din grija pentru vederea dumneavoastra deloc un chin, ci o placere. Consilierii din magazinele EXPERTOPTIC sunt pregatiti sa va raspunda solicitarilor si intrebarilor. Puteti proba zeci de perechi pana cand va convingeti de alegerea pe care sa o faceti.

In functie de culoarea ochilor, a parului, de ten, de stilul preferat ramele potrivite sunt cele care corespund anumitor cerinte. Nu este de omis nici brandul, de la EXPERTOPTIC puteti alege rame de la branduri celebre precum Nina Ricci, Furla, Vogue si nu numai.

Contact:

  • Suceava: 0740 952 952
  • Botosani 1: 0744 754 754
  • Botosani 2:0755 538 538
  • Radauti: 0747 750 750
  • Falticeni: 0751 341 341
  • Roman: 0755 589 589

 FOTO: expertoptic.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului