Boli

#velvet dental bucuresti #clinica dentara

Avem grija de zambetul tau - Velvet Dental Bucuresti

Inca de la inceputul drumului, clinica stomatologica Velvet Dental a reusit sa combine cu succes tehnicile dentare moderne si echipamentele performante de ultima generatie, pentru a reda zambetul tuturor pacientilor.

Serviciile stomatologice complete, dedicate intregii familii, iti permit sa beneficiezi de ingrijiri stomatologice moderne, competente si optime, de la tratamente de albire dentara si procesul de plombare al dintilor pana la implanturi si extractii dentare. Planul de tratament se va potrivi perfect nevoilor, stilului de viata si obiectivelor fiecarui pacient in parte.

Chiar daca a trecut ceva timp de cand ai vizitat ultima data medicul dentist, clinica stomatologica Velvet Dental te poate ajuta. Vei fi intampinat de o echipa de profesionisti foarte talentati, compasionali, bine pregatiti, specializati in medicina dentara si tratamentele minim invazive care te vor ajuta sa-ti recastigi increderea in zambetul tau.

Filozofia noastra si abordarea stomatologiei generale

O sanatate dentara adecvata este rezultatul tratamentelor de preventie si combatere a cariilor. Preventia dentara previne aparitia cavitatilor carioase, a bolilor gingivale, a uzurii de smalt si a altor probleme dentare. Astfel, clinica stomatologica Velvet Dental ofera servicii de stomatologie generala si minim invazive pentru prevenirea, diagnosticarea si rezolvarea problemelor dentare obisnuite.

Datorita progreselor tehnologiei dentare, tratamentele generale de stomatologie au devenit mult mai confortabile si incredibil de eficiente. Pentru o reabilitare dentara completa, tratamentele dentare de preventie si profilaxie includ: curatarea si examinarea dintilor, desensibilizare, sigilare dentara, canal radicular si tratamente afectiunilor parodontale.

Tratamente ortodontice

in prezent, exista o multime de optiuni de tratamente ortodontice, de la gutierele nocturne la Invisalign si alte alignere transparente, la aparate dentare metalice, ceramice si safir. Fiecare dintre acestea are avantaje si dezavantaje si este relevanta pentru anumite probleme dentare.

Medicii ortodonti din cadrul clinicii Velvet Dental au o vasta experienta in domeniu si multiple specializari, pentru a lua in considerare toate posibilitatile, bazate pe variabile precum varsta, posibilele dezechilibre ale maxilarului, diferente in dimensiunea dintilor si multe altele.

Clinica stomatologica Velvet Dental din Bucuresti ofera tratamente si servicii de ortodontie si aparate dentare de cea mai buna calitate, fixe, mobile si personalizabile.

Arta esteticii dentare

in timp ce scopul principal al stomatologiei cosmetice este de a imbunatati aspectul zambetului unui pacient, multe proceduri dentare cosmetice servesc pentru a imbunatati sanatatea dintilor si a gingiilor. in plus, ingrijirea dentara cosmetica iti poate spori increderea in propria persoana si iti poate oferi o dantura sanatoasa si un zambet frumos.

Ce poate face un dentist cosmetician pentru tine?

  • Transforma dintii patati si ingalbeniti in zambete stralucitoare si uimitoare.
  • Inlocuieste plombele daunatoare cu amalgam cu mercur care pot provoca daune semnificative.
  • Reface dintii care sunt strambi, cu spatii intre ei, inghesuiti sau suprapusi cu fatete dentare de ultima generatie.

Procedurile cosmetice standard care se realizeaza in clinica stomatologica Velvet Dental sunt: albirea dintilor cu laser zoom, fatete ceramice si coroane de zirconiu, punti si bonding dentar, remodelarea gingiilor si reconstructia corono-radiculara.

Implanturi dentare pentru dintii deteriorati sau lipsa

Daca ai unul sau mai multi dinti lipsa, aceste lucru te poate afecta atat fizic cat si emotional. In aceasta situatie, devine tot mai dificil sa mananci si sa vorbesti, avand un impact negativ asupra sanatatii si calitatii vietii.

Atunci cand ti-ai pierdut dantura din cauza deteriorarii severe a dintilor, golul lasat iti poate schimba fizionomia. In cazul in care spatiul nu este umplut, fragmentele osoase incep sa se deterioreze, creand mai multe probleme la nivel dentar si maxilar. Cea mai buna solutie pentru inlocuirea unui dinte lipsa este un implant dentar care arata si se comporta similar cu dintii naturali

La ora actuala exista numeroase tipuri de implanturi dentare pe piata stomatologica. Alegerea se face in functie de oferta osoasa a pacientului si de tipul lucrarii ce va fi realizata ulterior.

  • Alpha Bio
  • Megagen-AnyRidge
  • Straumann

Suntem convinsi ca Velvet Dental, clinica stomatologica premium din Bucuresti este cea mai buna optiune pe lista pacientilor care doresc sa scape urgent, sigur si fara dureri de orice afectiune stomatologica.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului