Boli

#experti coronavirus # anunt socant #coronavirus

Anunt socant! Coronavirusul va reveni in forta in fiecare an

Potrivit cercetatorilor noul coronavirus ar putea reveni in forta an de an, provocand adevarate epidemii. Expertii sustin ca acesta va reveni in valuri asa cum se intampla cu gripa sezoniera.

Specialistii din China sustin ca noul coronavirus nu va disparea si ca va reveni cel mai probabil in valuri, precum gripa, transmite bloomberg.com.

Cercetatorii sustin ca este putin probabil ca noul virus sa dispara asa cum a facut-o SARS in urma cu 17 ani, deoarece infecteaza unii oameni fara a provoca simptome evidente, precum febra.

Cei infectati cu SARS s-au imbolnavit grav. Odata ce au fost carantinati, virusul s-a oprit din a se raspandi. In schimb, China inca descopera cazuri asimptomatice de coronavirus in fiecare zi, in ciuda faptului ca a luat masuri pentru a tine epidemia sub control.

“Este foarte posibil sa fie o epidemie care va coexista cu oamenii pentru o perioada lunga de timp si care este sezoniera”, transmite cercetatorul Jin Qi, citat de stirileprotv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare