Boli

# anunt ingrijorator #expert sanatate #distantare sociala # masti de protectie #coronavirus

Anunt ingrijorator: “Vom purta masti de protectie ani buni”

Mastile de protectie, care sunt un cosmar pentru multi oameni, vor deveni o obisnuinta, deoarece vom fi obligati sa le purtam ani buni de acum in colo, sustin expertii in sanatate, care afirma ca si distantarea sociala va trebui respectata in acest interval, sustine Eric Toner, expert medical.

Eric Toner considera ca raspandirea coronavirusului nu va incetini in SUA sau oriunde in lume, chiar daca statele incep sa se redeschida treptat.

Nu va fi nicio pauza vara asta si va fi un val mare in toamna. Este clar ca avem o crestere semnificativa a cazurilor in vara, iar situatia vor continua. Si va continua pana cand vom reaplica restrictiile”, a spus cercetatorul in „Hacking the Apocalypse” difuzat de CNET.

Comparand noul coronavirus cu gripa sezoniera, cercetatorul crede ca pana cand va exista un vaccin, cea mai buna aparare este pastrarea distantei sociale si purtarea mastilor:

"Cred ca vom trai cativa ani buni obligati sa purtam masca si sa respectam o anumita distantare sociala. Este destul de simplu. Daca iti acoperi fata, atat pentru tine, cat si pentru cei cu care interactionezi, riscul de transmitere scade", sustine Eric Toner, citat de digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare