Boli

#scoici verzi #artrita

Amelioreaza simptomele artritei cu suplimentul Lyprinol

Inca din cele mai vechi timpuri, persoanele care apreciau puterea suplimentelor naturale foloseau pudra concentrata de scoica cu cochilie verde pentru a preveni durerea de articulatii si disconfortul care aparea odata cu semnele imbatranirii. Dar, peste ani si ani, oamenii de stiinta au descoperit principalele elemente responsabile pentru proprietatile vindecatoare ale scoicii cu cochilie verde in cazul artritei. Au creat un produs natural si i-au dat numele de Lyprinol.

Ce este suplimentul Lyprinol si care sunt ingredientele sale?

Acum acest supliment alimentar forte este pe primul loc in preferintele celor care doresc sa previna sau sa amelioreze simptomele oaselor dureroase. Efectele acestui produs natural sunt atat de vizibile iar efectele adverse nici nu exista, astfel incat a fost numit un anti-inflamator natural foarte puternic, perfect pentru ajutorul acordat in mentinerea sanatatii sistemului osos.

De asemenea, cei ce l-au creat sustin faptul ca Lyprinol este cu mult mai puternic decat extractul original de scoica cu cochilie verde, decat uleiul de in si chiar decat uleiul de primula. Astfel se face ca acest produs natural existent si pe piata romaneasca pe site-ul bioo.ro este recomandat pentru cei ce sufera de artrita si de alte afectiuni osoase dureroase.

Ce face suplimentul Lyprinol atat de bine incat sa fie considerat un agent anti-inflamator atat de eficient? Este vorba despre un mix de grupuri de lipide si despre un grup unic de acizi grasi Omega 3 care se regasesc doar in atat de discutata scoica cu cochilie verde. Impreuna, toate aceste ingrediente active naturale pot ajuta la ameliorarea durerii cauzate de aproape orice afectiune legata de sistemul osos.

Ce afectiuni sunt contracarate prin administrarea de Lyprinol?

Prin urmare, artrita, durerea de incheieturi, reumatismul, osteoartrita, durerea musculara si chiar si inflamatiile generale pot fi remediate simplu prin administrarea de capsule cu Lyprinol. Acestea sunt chiar si mai eficiente in tratarea durerilor de muschi ce afecteaza corpul in urma activitatii fizice extenuante. Asadar, acest produs este recomandat si pentru pasionatii de sporturi si nu doar pentru cei ce au probleme cu oasele si mobilitatea din cauza varstei inaintate.

Inflamarea articulatiilor si rigiditatea sunt doua afectiuni extrem de dureroase pe care le poate resimti o persoana, mai ales daca isi fac simtita prezenta zilnic si la orice ora. Chiar daca pe vremuri oamenii obisnuiau sa se trateze cu pudra concentrata de cochilie de scoica verde, existau si efecte adverse in aceste proceduri. Insa, in ziua de azi s-a ajuns la o formula mult mai eficienta si lipsita de efecte secundare care contine si extract de scoica verde, perfect ca anti-inflamator natural.

Acest nou supliment s-a numit Lyprinol si contine tot ce trebuie pentru intarirea si insanatosirea oaselor: ulei de masline, extract uleios 100% din scoica cu cochilie verde Perna Canaliculus si vitamina E naturala. Toate cele enumerate reprezinta ingrediente ce asigura stimularea suplimentara a substantelor antioxidante benefice organismului.

Mai mult decat atat, parca pentru a intari cele spuse de specialisti, persoanele ce au urmat o dieta cu Lyprinol au afirmat faptul ca acest supliment s-a dovedit a fi de ajutor in ameliorarea durerilor si disconfortului provocat de artrita, dureri de incheieturi, astm, osteoartrita, inflamatii generale, artrita reumatoida si dureri musculare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare