Boli

#aliment banal #raspandire cancer #zahar #cancer #studiu

Alimentul banal care raspandeste cancerul in organism! Il consumi frecvent!

Studii recente au scos la iveala faptul ca un aliment banal, pe care si tu il consumi zi de zi, este vinovat pentru raspandirea cancerului in organism.

Este vorba despre zahar. Consumul de zahar duce la intoxicarea celulelor si favorizeaza formarea tumorilor canceroase, arata studiile potrivit realitatea.net.

Din pacate multe persoane depasesc cu mult doza zilnica recomandata de zahar. Acest lucru se intampla deoarece multe dintre alimentele din comert contin zahar. Chiar si cele sarate, sau muraturile. Medicii ne recomanda sa nu depasim 25 de grame de zahar pe zi! Asta in conditiile in care vorbim despre o persoana perct sanatoasa care nu sufera de nicio boala si care are o greutate normala.

Un studiu aparut in The New York Times arata clar ca un consum ridicat de sucuri carbogazoase creste riscul de cancer endometrial, in special in cazul femeilor care au trecut de menopauza.

O alta cercetare care a aparut in publicatia Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention arata ca zaharul creste riscul de cancer endometrial, insa consumul ridicat de sucuri carbogazoase are un impact si mai devastator, dubland riscul de aparitie al acestui tip de cancer.

Astfel, persoanele care consuma cu regularitate sucuri carbogazoase au un risc mult mai mare de a dezvolta cancer in comparatie cu cele care nu au in meniu aceste bauturi. Potrivit publicatiei Natural News, zaharul mentine un mediu acid in corp, favorizeaza aparitia inflamatiilor si hraneste celulele canceroase.

Sursa foto: pexeles.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare