Boli

#tratare infectie urinara #infectii urinare #boli # remedii infectii urinare

Aliatul tau in infectiile urinare

Infectia urinara este una dintre conditiile patologice frecvente, intalnita cu incidenta mai mare la femei, din cauza particularitatilor anatomice, in special vecinatatea intre orificiul urinar si anus.

50% dintre femei sufera cel putin o data in viata de o forma de infectie urinara, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabila de producerea a 85% dintre infectii.

Infectiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral, expunerea excesiva la frig, litiaza renala, infectiile genitale, diabet.

Acum, pentru ca stii cauza suferintei tale, iti facem cunostinta cu aliatul de care ai nevoie pentru a castiga lupta. Este un remediu corect si te ajuta sa si previi, nu doar sa combati afectiunea. Gama Uractiv de la Fiterman Pharma cuprinde produse menite sa te ajute atat la depistarea infectiilor urinare (Uractiv test), cat si la mentinerea sanatatii tractului urinar. Gama Urcativ este o gama complexa care cuprinde produse pentru adulti, dar si produse pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza.

Produsele din Gama Uractiv au la baza inovatia continua, dar si pastrarea valorilor si beneficiilor traditionale.

Noul Uractiv Forte x 10 capsule te ajuta, prin concentratia marita de albastru de metilen si extracte naturale standardizate din strugurii ursului sa lupti eficient impotriva infectiilor urinare, sau sa previi recidivele.

Pentru tine, in aceasta perioada, produsul este disponibil in farmacii si magazinele naturiste intr-un pachet special: Uractiv Forte + CADOU servetele intime umede la un cost de 32 Ron.

Uractiv Forte este recomandat persoanelor cu varsta de peste 12 ani. Utilizarea acestuia contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar, la functionarea normala a rinichilor si favorizeaza diureza prin eliminarea din organism a substantelor nocive, a produsilor toxici si substantelor straine sau in exces, rezultate din procesele metabolice.

Detalii gasiti pe: uractiv.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare