Boli

#probleme dentare #cabinet dentar #medic stomatolog

Alegerea unui cabinet dentar

Indiferent ca ai sau nu probleme dentare , nu uita ca intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi. Astfel este recomandat ca o data la 6 luni sa mergi la un control stomatologic . Chiar daca nu ai nicio problema, un detartraj si un periaj profesional sunt intotdeauna bine venite. Pana atunci insa, alegerea unui cabinet dentar este esentiala.

Iata cativa pasi prin care vei reusi sa faci o algere buna pentru sanatatea dintilor tai, dar si pentru cea a finantelor tale.

1 Locatia

Intotdeauna este bine sa alegi un cabinet dentar care este destul de aproape de tine. In cazul unor situatii de urgenta iti va fi mult mai usor sa ajungi la un cabinet care se afla la cateva minute de mers pe jos decat la un cabinet dentar care se afla in celalalt capat al orasului.

Mai mult decat atat, in situatia in care te hotarasti sau esti nevoie sa iti faci o lucrare dentara de lunga durata, nu uita ca vei fi nevoit sa faci multe drumuri la cabinet. Cu cat va fi mai aproape de tine, cu atat mai bine.

2 Preturile

In general interventiile stomatologice au preturi piperate. Acest lucru nu reprezinta insa o garantie ca medicul stomatolog este un profesionist desavarsit, ci in general ca locatia cabinetului dentar este mai buna (cheltuieli mai mari pe chirie), ca sunt mai multi angajati, ca salonul este dotat cu tehnologie de ultima generatie de care dintii tai chiar nu au nevoie.

Cauta un cabinet dentar care sa fie potrivit bugetului tau, nu unul care te va aduce in pragul falimentului inca de la primele doua sedinte. Intra pe site-ul cabinetului care te incanta sau cauta aceste informatii pe internet (forumuri, bloguri etc.). O alta varianta este sa suni la receptia cabinetului pentru a cere o lista de preturi.

3 Recomandarile

Intreaba-ti familie, prietenii si colegi de un medic stomatolog bun. Recomandarile sunt esentiale, iar persoanele din jurul tau iti pun la dispozitie informatii care iti pot fi de mare ajutor. De asemenea, pentru a te putea convinge in totalitate, forumurile si blogurile sunt de mare ajutor in formarea unor opinii generale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare