Boli

#dr. Leahu #implanturi dentare #implanturi

Alege implanturi dentare rapide si sigure de la dr. Leahu

Ai o problema stomatologica, ce nu iti da pace, legata de lipsa mai multor dinti? La clinica stomatologica dr. Leahu vei putea zambi din nou, in DOAR 24 de ore, cu ajutorul celor mai eficiente si rapide implanturi dentare din lume – de calitate germana, Bredent fast&fixed.

Cu ajutorul acestor implanturi dentare de ultima generatie vei putea zambi din nou cu incredere, avea o viata sociala mult mai activa si manca tot ce iti place, fara probleme. In obtinerea celor mai bune rezultate cu implanturi dentare fast&fixed, alaturi de tine este dr. Ionut Leahu, medic cu competenta in implantologie si referent Bredent.

Prin ambitia sa si increderea castigata a pacientilor, dr Ionut Leahu, medic specialist in implanturi dentare rapide, a ajutat sute de oameni sa isi recapete increderea in sine si sa isi rezolve rapid problemele dentare cauzate de lipsa mai multor dinti si sa trateze anodontia, o boala genetica ce se manifesta prin lipsa congenitala a anumitor dinti.

De ce sa alegi implanturi rapide fast&fixed in clinica stomatologica dr. Leahu

In primul rand, pentru ca dr. Ionut Leahu a obtinut pentru pacientii sai, indiferent de complexitatea cazului, o rata de succes de 100% a osteointegrarii implanturilor dentare. In plus, indemanarea sa este apreciata si de straini, care ajung in clinica stomatologica dr. Leahu prin intermediului serviciului de turism dentar. Aceste rezultate au fost obtinute si datorita investitiei constante in tehnologie, care il ajuta pe dr. Ionut Leahu, medic specialist in implanturi dentare si owner clinicile dentare Dr. Leahu, sa le ofere cele mai eficiente, rapide si sigure tratamente stomatologice.

Implanturile dentare de la Bredent fast&fixed reprezinta cea mai buna, rapida si sigura metoda de restaurare dentara pentru ca ofera tuturor pacientilor cele mai bune premise ale unui zambet perfect sanatos si functional, in DOAR 24 de ore.

Mai mult, investitia in implanturi dentare fast&fixed reprezinta una de lunga durata, daca sunt respectate igiena orala zilnica si consultul in cabinetul stomatologic, o data la 6 luni. In plus, aceste implanturi dentare sunt alese de tot mai multi pacienti din clinica stomatologica dr. Leahu pentru ca se reduce semnificativ numarul de sedinte necesar si se cunosc de la bun inceput costurile. Iar lucrarile protetice atasate acestor implanturi dentare germane au aceeasi garantie ca sistemul fast&fixed, care sporeste confortul pacientului pe termen lung.

Inovatia din spatele implanturilor dentare Bredent fast&fixed sta in faptul ca in doar 24 de ore se fac 3 interventii diferite (extractie dentara, inserarea de implant dentar, protezarea imediata cu punte fixa), iar dupa aceste ore pacientul poate manca si isi poate relua viata sociala.

Tehnica de implanturi dentare fast&fixed este potrivita pentru pacientii care si-au pierdut toti dintii, care au dinti irecuperabili sau care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare, dar si pentru purtatorii de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi.

In clinica stomatologica dr. Leahu iti garantam ca iti vei recapata dorinta de a zambi mai mult. Ultimul studiu legat de eficienta implanturilor dentare a fost realizat de Louisiana School of Dentistry, New Orleans, si a relevat ca pacientii si-au castigat nu doar zambetul si functionalitatea dentara, cat mai ales increderea in sine cu peste 80%.

Acelasi studiu concluzioneaza si ca peste 60% dintre pacientii care au implanturi dentare fast&fixed au primit aprecieri privind aspectul estetic al zambetului, mai ales ca isi exprima in mod involutar dorinta de a zambi mai mult.

Te asteptam in oricare clinica stomatologica dr. Leahu sa obtii, in doar 24 de ore, zambetul la care ai visat, cu ajutorul unor implanturi dentare fast&fixed!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare