Boli

#centru seniori

Aboscare ofera o promotie pentru primele 5 locuri din centrul de seniori

Ingrijirea te poate epuiza, te poate coplesi, te poate face nerabdator si furios. Poate ca relatia ta este tensionata si de faptul ca iti pasa de persoana iubita, pe care oricum nu o mai poti ajuta.

 

Un azil de batrani in Bucuresti iti ofera ocazia de a te relaxa. Daca te hotarasti sa apelezi la AbosCare, datele de contact ale caminului sunt:

Camin de Batrani AbosCare

Strada Lalelei nr 10, Corbeanca 077067 - Bucuresti-Ilfov

0741 664 664

Astefel vei beneficia de o promotie pentru primele 5 locuri din centrul de seniori. Aici nimeni nu este cazat pentru a calca, a spala rufe sau taia unghiile de la picioarele cuiva, ci doar pentru a fi ingrijit, a vorbi cu alte persoane de aceeasi varsta sau a juca un joc de Scrabble.

Locuri noi, hobby-uri vechi

Gimnastica obisnuita, mestesuguri sau barfe de cafea dupa-amiaza. Exista atatea activitati de agrement in caminul de batrani. Uneori, seniorii descopera acolo interese noi si astfel aspecte necunoscute despre ei insisi. Sau bucuria vechilor hobby-uri apare din nou: poate un rezident cu dementa va fi din nou interesat de pictura sau va incepe sa cante asa cum o facea candva. Nu pierde primele 5 locuri, pentru a nu pierde oferta promisa de AbosCare, pentru primele 5 locuri din centrul de seniori Bucuresti.

Experti la caminul de batrani

Daca ai ingrijit mult timp acasa, probabil ca esti un profesionist in multe lucruri de ingrijire: de exemplu spalarea, depozitarea sau schimbarea tampoanelor pentru incontinenta. Cu toate acestea, ingrijirea in caminul de batrani poate fi mai buna. Trebuie sa fii constient ca aici lucreaza doar specialisti. Uneori, oftalmologii si stomatologii vin direct la azilul de batrani. Personalul de asistenta medicala se ocupa de aprovizionarea cu medicamente si, de asemenea, acorda atentie efectelor secundare.

Un azil de batrani Bucuresti ca AbosCare nu ofera doar ingrijiri medicale. Are adesea optiuni complet diferite fata de persoanele fizice. Exista o multime de oferte pentru persoanele cu dementa in special: bai aromatice, activitati de grup sau terapii asistate de animale. Cu mese regulate si cu medicamentele potrivite, sanatatea se poate imbunatati.

Impotriva singuratatii

Cei care locuiesc intr-un azil de batrani au automat mai multe contacte sociale. Exista multe modalitati de a face schimb de idei cu ceilalti: poate fi un pranz impreuna, statul la o cafea cu colegul de camera sau conversatii cu ingrijitorul preferat. Nimanui nu-i place sa imbatraneasca: mai ales cand batranetea este insotita de boli si pierderea independentei, perspectiva de mutare intr-un azil de batrani pare destul de amenintatoare. Deoarece centrele de ingrijire nu se bucura de o imagine deosebit de pozitiva, multi batrani doresc sa poata trai intre cei patru pereti cat mai mult timp posibil. Chiar si membrii familiei lor, cu greu isi pot imagina ca-si vor duce parintii sau bunicii intr-un azil de batrani.

De fapt, nu intotdeauna este asa. Pot exista si avantaje atunci cand iti duci varstnicul la azilul de batrani Bucuresti. La azilul de batrani AbosCare Bucuresti nu numai ca beneficiezi de oferta primelor 5 locuri, dar aici batranii sunt ingrijiti profesional, nu sunt sechestrati, au libertate de miscare, pot face tot felul de activitati si beneficiaza de toate facilitatile. Astfel, rudele nu trebuie sa se ingrijoreze ca parintii sau bunicii lor nu sunt in siguranta.

FOTO: aboscare.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare