Boli

#vaccin cancer #vaccin impotriva cancerului

A fost descoperit vaccinul impotriva cancerului!

In viitor, cancerul va fi doar un vis urat! Cercetatorii Universitatii Stanford sunt din ce in ce mai aproape sa scoata pe piata un medicament care elimina tumorile canceroase, chiar si cand acestea s-au raspandit in intreg organismul.

Dupa ce a fost testat pe animale, noua din zece fiind vindecate dupa un vaccin, iar celalalat - dupa cel de-al doilea vaccin, tratamentul ar urma sa fie testat si pe oameni, potrivit The Telegraph.

Oamenii de stiinta au descoperit ca o cantitate mica injectata intr-o tumora distruge cancerul si declanseaza o reactie uimitoare, care distruge toate celulele canceroase din organism.

Metoda functioneaza pentru multe tipuri diferite de cancer, chiar si in cazul tumorilor aparute spontan. Cercetatorii cred ca aplicarea locala a cantitatilor foarte mici din acesti agenti ar putea servi ca o terapie rapida si relativ ieftina in combaterea tumorilor. in plus, sansele sa existe efecte secundare dupa aplicarea terapiei sunt foarte mici.

„Aceasta abordare trece peste procesul de identificare a unor ţinte de imunitate specifice tumorilor şi nu este necesara activarea completa a sistemului imunitar sau modificarea celulelor imunitare ale unui pacient”, a declarat Ronald Levy, doctor in oncologie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului