Boli

#protejare ochi #ochelari de soare #bronz #concurs #culori exotice

CONCURS: 5 moduri de a-ti proteja ochii pe timp de vara

In preajma verii debuteaza, de regula, campanii menite atat sa ne protejeze de razele daunatoare ale soarelui, cat si sa ne transforme corpurile in niste „exponate” demne de aratat pe plaja. Se vorbeste de transformari in timp record si se fac referiri la piele, par, vestimentatie, manichiura, pedichiura si bijuterii.

Cei de la www.lentile-contact.com, in colaborare cu Optimed, distribuitor in Romania al lentilelor de contact CIBA Vision/Alcon, au sesizat, insa, o absenta remarcabila din cadrul „listei celor vulnerabili”. Este vorba despre minunatii ochi, carora le datoram mult mai multe decat am fi tentati sa credem. Si chiar dac-ar fi sa ne rezumam pur si simplu la imaginile splendide cu care ne delectam in fiecare zi prin prisma lor, rolul ochilor ar ramane la fel de esential. Asadar, haideti sa avem grija si de ei in aceasta vara!

Ti-am pregatit in acest sens solutii practice la situatiile problematice cu care ne confruntam de obicei pe timpul verii.

Ochelari de soare versus ochelari de vedere

O combinatie care nu-ti suna prea bine nici tie, nu-i asa? Patru ochi ca patru ochi, dar cum ar fi sa ai sase? Lasand gluma la o parte, nu ar fi deloc estetic sau practic sa porti ochelari de soare peste cei de vedere. Iar purtarea exclusiva a ochelarilor de vedere nu iti asigura o protectie corespunzatoare impotriva razelor nocive ale soarelui. Varianta optima consta in combinatia dintre lentile de contact si ochelari de soare. Astfel, lentilele vor actiona pe parte de corectare a vederii, in timp ce ochelarii de soare te vor proteja de radiatiile periculoase. Iti recomandam sa incerci Air Optix Night & Day Aqua de la CIBA Vision, lentile de contact pe care le poti purta flexibil sau continuu, pana la 30 de zile si nopti!


Bronz uniform al tenului

Ochelarii de vedere ne dau de furca si la capitolul „bronzarea tenului”. Daca ii purtam in timpul expunerii la soare, ne vom bronza cu urme, in timp ce renuntarea la ei inseamna un obstacol in corectarea vederii. Lentilele de contact ne salveaza din nou si permit o bronzare uniforma, fara a neglija, insa, protectia ochilor si a pielii fine din jurul ochilor!

Pentru a evita acumularea depozitelor pe lentile (depozite precum praful sau nisipul), opteaza de aceasta data pentru Dailies Aqua Comfort Plus , lentile de unica folosinta pe care le arunci seara, urmand ca a doua zi sa deschizi o pereche noua de lentile, eliminand astfel riscul unei infectii. In plus, contin un agent unic de hidratare activat prin clipit!


Culori exotice, in ton cu bronzul seducator

Nimic nu merge mai bine alaturi de un bronz aramiu decat doi ochi turcoaz! Sau poate ai deja ochi albastri si ai vrea sa incerci o nuanta precum cea a ametistului sau a safirului? Cu o paleta atat de bogata in culori fermecatoare, nu se poate sa nu gasesti nuanta ideala din gama FreshLook Color Blends in magazinul virtual www.lentile-contact.com! Iar pentru ca smaraldul este culoarea anului, noi te sfatuim sa alegi nuanta Gemstone Green!


Adio cearcane

Acum ca frumusetea si sanatatea ochilor sunt asigurate, este timpul sa ne ocupam de zona din jurul lor. Iti propunem in acest sens o masca extrem de rapida, care va face minuni pentru pielea sensibila din preajma ochilor: se amesteca o lingura de lapte praf cu o lingura de miere, iar compozitia obtinuta se aplica pe zona afectata. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.


Participa la concurs si castiga lentile de contact oferite de CIBA Vision!

Raspunde la intrebarea „Cum se numeste tehnologia prin care agentul unic de hidratare al lentilelor de contact CIBA Vision este activat prin clipit?” Pentru a afla raspunsul corect, te asteptam pe www.lentile-contact.com.

Trimite raspunsul la adresa , impreuna cu datele tale de contact: nume, telefon si adresa de e-mail.

Premii oferite: 5 cutii lentile de contact CIBA VISION

Un concurs in care toata lumea castiga!

Pentru ca vara aceasta avem grija de privirile tuturor, am decis ca toti participantii la concurs sa beneficieze de 7% reducere la achizitionarea produselor din magazinul online www.lentile-contact.com!

Perioada de desfasurare a concursului: 20 iunie – 20 iulie 2013

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare