Boli

#te20.ro #magazin te20.ro #beneficii #tigara electronica

5 lucruri interesante despre tigara electronica

ADVERTORIAL

Tigara electronica este un dispozitiv revolutionar de fumat, din ce in ce mai popular in ulimii ani. Nu produce fum, nu contine gudron, nu lasa miros si in plus poate fi adaptata nevoilor privind doza zilnica de nicotina. Pe piata exista si tigarile electronice fara nicotina, ideale pentru persoanele care vor sa renunte la fumat!


1.  Tigara electronica nu produce fum

Tigara electronica are un design asemanator cu cel al tigarii conventionale cu tutun, insa nu necesita aprindere. Este activata de o baterie, un vaporizator si un cartus cu lichid de nicotina. Deoarece nu produce fum, tigara electronica nu miroase si nu ii expune pe cei din jur la riscurile fumatului pasiv.


2.
Tigara electronica are diferite concentratii de nicotina

Cantitatea de nicotina pe care un utilizator de tigara electronica o primeste este diferita, in functie de concentratia acesteia. Unele tigari electronice contin o cantitate de nicotina asemanatoare cu cea din tigarile conventionale, in timp ce altele nu contin nicotina, fiind ideale pentru cei care vor sa renunte la fumat.


3.
Tigara electronica nu contine gudron

Deoarece nu exista niciun proces de ardere, tigara electronica nu contine tutun, gudron sau alte substante nocive care se gasesc in tigarile obisnuite cu tutun. Astfel, tigara electronica este un produs mult mai sanatos, care previne complicatiile asociate cu tutunul.


4. Tigara electronica este economica

Tigara electronica este un produs care te ajuta sa economisesti multi bani. Daca la inceput costul achizitiei este mai mare decat al un pachet de tigari obisnuit, in timp, tigara electronica necesita doar cateva consumabile si accesorii, precum lichidul si atomizorul.


5. Tigara electronica este usor de intretinut

Tigara electronica este un dispozitiv usor de utilizat si intretinut. In general, atomizorul este accesoriul care necesita sa fie schimbat mai des, deoarece se uzeaza rapid. Pentru a functiona corect, accesoriile tigarii electronice este bine sa fie curatate frecvent, pentru a elimina sedimentele depuse.

Sursa foto:electroniccigarettereview.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare