Boli

# aparate indispensabile #sanatate

4 aparate indispensabile pentru sanatatea noastra

Traim vremuri in care nimic nu mai este sigur si sanatatea se afla pe primul plan. Trebuie sa fim mai atenti cu noi, alimentatia este extreme de importanta, sa avem grija sa nu facem excese in nici un fel si sa ne luam cateva masuri de precautie. Este nevoie de anumite aparate care sa vegheze la sanatatea noastra. Sunt situatii in care un aparat ne poate salva viata. Iata cateva dintre aparatele pe care este bine sa le avem in casa.

Termometrul medical

Termometrul este acel aparat folosit pentru masurarea temperaturii corpului uman. De un astfel aparat este nevoie in orice casa, dar mai ales in casele in care se afla copii mici. Cu ajutorul sau aflam temperatura corpului uman intr-un timp foarte rapid. in functie de ceea ce ne indica un termometru putem sa ne dam seama daca temperatura noastra ne trimite la medic sau nu. Un termometru trebuie sa fie cat mai precis. Acuratetea este o caracteristica principala si definitorie a acestuia. Temperatura corpului ne indica probleme mai mici sau mai mari de sanatate. De la o banala raceala, la o infectie care ne poate pune viata in pericol. Un termometru este ideal in orice familie pentru a sti daca avem sau nu motiv de ingrijorare.

Aparatul cu aerosoli

Copiii sunt foarte expusi la diverse probleme de sanatate, precum gripa si raceala. Sensibilitatea corpului se resimte mai puternic in sezonul rece. Pentru a nu intampina probleme mari de sanatate, ne este ne necesar un aparat cu aerosoli. Acesta are rolul de a transforma medicamentele intr-un abur usor de inhalat. Acest aparat reuseste sa vina rapid de hac gripei si racelii. Cu ajutorul sau problemele respiratorii sunt mai usor de tratat din linistea casei noastre.

Dedurizator de apa

Consumul de apa este important pentru un organism sanatos. Este absolut necesara o dedurizare apa O apa filtrata este o apa curata, o apa deloc dura este indicata pentru consum. Apa dura are un gust neplacut si nu este cea mai potrivita pentru par si piele. Poate duce la aparitia unor iritatii. Hainele noastre nu sunt bine spalate acolo unde avem de-a face cu o apa dura, un dedurizator apa este un aparat care ne ajuta sa ne bucuram de o apa curata si sanatoasa. Aquatech ne ofera o gama mare de dedurizatoare de apa de unde putem alege pe acela care ni se potrivesc noua.

Tensiometrul

Este bine sa fie monitorizata tensiunea arteriala a fiecarei persoane pentru a sti daca ea se situeaza in valorile normale. Considerata un ucigas tacut, ea ne poate afecta fara a ne transmite semne sau semnale. Avand un aparat pentru masurarea tensiunii, vom monitoriza cu atentie orice problema de sanatate.

Ce tip de aparat folositi cel mai des dintre cele prezentate?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului