Boli

#pro white #albire dinti #igiena dentara

3 produse esentiale pentru igiena dentara si obtinerea unei danturi mai albe cu ajutorul Pro White

Zambetul este cartea de vizita a unei persoane. Comunicarea este esentiala in societate si mereu se observa dintii in acest proces. Este important ca fiecare persoana sa aiba o igiena orala buna pentru a se putea mandri cu un zambet cat mai frumos, care scoate la iveala o dantura perfecta.

Totusi, perierea regulata a dintilor si ingrijirea acestora nu aduc intotdeauna rezultatele asteptate. Anumite produse consumate zilnic precum ceaiul, cafeaua si chiar fumatul pot avea efecte neplacute asupra dintilor. Acestea lasa niste pete care umbresc albul imaculat ala acestora si pasta de dinti fara un mic ajutor nu poate actiona in totalitate. Din acest motiv Pro White pune la dispozitia clientilor produse pentru curatarea dintilor, care sa va ajute sa ajungeti cat mai repede la rezultatele asteptate.

1. Pasta de dinti

Prima data este foarte important sa periati dintii regulat, de preferat ar fi dupa fiecare masa. Daca nu, dimineata si seara. Pasta de dinti ofera prospetime aerului expirat, dar mai important decat atat, curata si elimina bacteriile.

Pasta de dinti Brilliance disponibila la Pro White elimina bacteriile si protejeaza smaltul in acelasi timp. Chiar si aceasta ajuta la albirea dintilor, dar cu pana la 2 nuante, in timp mai lung de utilizare. Un plus este faptul ca elimina din pete si previne reaparitia acestora. Acesta este un prim pas spre obtinerea zambetului alb mult dorit.

2. Apa de gura

Apa de gura ajuta la mentinerea albului si poate fi utilizata dupa fiecare periaj dentar. Este un bun prilej de a reimprospata respiratia, in timp ce ofera o senzatie placuta si racoritoare, una din variante fiind apa de gura Glamorous White.

Un aspect important in utilizarea apei de gura este faptul ca aceasta combate placa si gingivita. Este un bun remediu pentru a elimina sau a preveni anumite afectiuni la nivelul cavitatii bucale. Aceasta trebuie sa clateasca gura pentru aproximativ 30 de secunde, iar apoi trebuie eliminata, nu inghitita.

3. Benzile de albire

Un ultim aspect important, care nu are legatura cu igiena dentara, ci doar cu aspectul dintilor, este metoda cea mai simpla pentru albirea dintilor, chiar acasa. Pro White pune la dispozitia clientilor benzi de albire a dintilor care aduc efecte vizibile chiar dupa primele utilizari.

Acestea sunt de mai multe feluri. Unele sunt destinate utilizarii dupa o albire la stomatolog. Altele sunt pentru a intretine albul dintilor, iar ultima categorie este cea care aduce efectele de albire. Oricine poate utiliza astfel de benzi chiar acasa.

Aceste benzi sunt disponibile la set. In functie de ce set alegeti puteti avea mai multe sau mai putine plicuri. Cert este ca in fiecare plic sunt cate doua benzi, pentru fiecare arcada. Acestea se utilizeaza foarte usor si se prind simplu, datorita gelului. Majoritatea necesita mentinerea pe dinti pentru aproximativ 30 de minute, timp in care puteti realiza orice alta activitate. Pentru a vedea cat mai repede efectele este indicat sa le utilizati zilnic. Un set de 7 plicuri care necesita utilizarea timp de 30 de minute este Crest White Professional Effects. Poate fi un mod bun de albire a dintilor rapida, inainte de un eveniment important sau pur si simplu pentru o dantura perfecta, curata si alba.

Puteti vizualiza toata gama de produse daca accesati site-ul, de unde puteti comanda toate cele necesare pentru a obtine un zambet mai stralucitor. Pentru mai multe informatii puteti trimite un e-mail la adresa info@Pro-White.ro.

Sursa foto: pro-white.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare