Blog de vedeta

#iubire NAVI #Navi #blog de vedeta

NAVI: Noi doi impotriva lumii

Cand spun "te aleg pe tine", te aleg in deplina cunostinta de cauza. Stiindu-ti toate secretele, toate gandurile frumoase, planurile, tot intunericul. Te aleg stiind ca e posibil sa fiu doar un fluture care sta in lumina ta si sa-mi ard aripile cand ma apropii atat de mult. Imi pun sufletul si aripile astea in mainile tale, sa faci cu mine ce vrei - sa ma lasi, sa ma prinzi, sa ma iubesti, sa ma alegi doar pe mine. Iti dau tot si nu-ti cer decat sa iei inca putin, iubirea mea gram cu gram si zi dupa zi. Sa fii perechea mea, prietenul meu cel mai bun, cel cu care ma ciondanesc si ma impac intr-un spatiu mic si-o viata scurta - dar totul e suportabil si chiar mai frumos langa tine.

 

Cand spun “te iubesc”, o spun cu toata inima, cu tot trupul, cu fiecare molecula din mine si cu fiecare gand rational. Stiu in ce ma bag, stiu in ce poveste complicata si faina suntem, cat de dificili putem fi amandoi, cat de greu va deveni uneori drumul asta care ne asteapta. Dar e drumul nostru si il accept cu inima deschisa, chiar daca uneori o sa merg prin spini, chiar daca uneori o sa ma doara si o sa vreau sa ma opresc... am sa ma opresc doar o clipa, cat sa-mi aduc aminte de lucrurile care conteaza, de noi doi, de noi doi impotriva lumii.

Cand spun „Am incredere in tine”, o spun inca soptit. Orice umbra de minciuna sau subinteles doare mai tare cand vine din partea persoanei pe care o iubesti. increderea e un concept tare nou pentru mine si inima, mintea mea il percep ca al naibii de periculos. Inca am aripile franjurate dupa ultima incercare, inca doare putin, sub toata dragostea si zambetele noastre. Dar incerc sa ma vindec si, pas cu pas, sarut dupa sarut si noapte dupa noapte in care ma simt in siguranta in bratele tale inteleg ca DA, pot avea incredere in tine, in mine, in noi.

Cand spui “te aleg pe tine, te iubesc, am incredere in tine”, tu ce-mi spui?

Sursa foto: Marian Nica

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare