Blog de vedeta

#vedete intern #showbiz #daniel trifu #blog de vedeta

Daniel Trifu: Artistul e tot artist si-n ziua de Paste

De ce am inceput cu aceasta zicala batraneasca (modificata putin)?! Pentru ca astazi va voi relata cum in prag de cea mai mare sarbatoare a crestinatatii si anume Invierea Domnului, eu impreuna cu taraful "De Odinioara" am filmat primul nostru videoclip si al doilea din cariera mea de artist.

A fost o experienta unica, extraordinara, pe care atat eu cat si colegii mei din taraf o vom avea intiparita in mintea si-n inimile noastre pana la sfarsitul vietii pamantesti.

Filmarile au fost preintampinate de un drum de 500 km facut din Bucuresti la Chisinau, asta deoarece acolo fiinteaza intreaga echipa de filmare in frunte cu regizorul Oleg Butnaru. Ajunsi in Republica Moldova undeva in jur de orele 23.00, am mancat si am inceput lucrul. Pana la orele 08:00 ale diminetii am filmat fara intreruperi mai mari de 5 minute. Cadre peste cadre, duble peste duble, o intreaga echipa de oameni, fiecare cu rolul lui bine definit, contribuia si dadea tot ce era mai bun din ea pentru ca produsul finit sa fie unul de maxima calitate. Norocul meu a fost ca in afara de rolul interpretarii piesei nu am dus pe umeri si povara personajului principal din actiunea clipului, fiindca nu stiu ce m-as fi facut in acest caz. Rolul a fost distribuit unui actor profesionist, din fericire! Inchipuiti-va cat de solicitant a fost ca dupa un drum de 8 ore, sa filmam toata noaptea si apoi sa ne intoarcem in Romania inca 8 ore pe drum. Dar daca mai aveam si personajul principal de filmat inca o zi si-o noapte?! Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost! Partea frumoasa a lucrurilor e ca am vazut in echipa de la Chisinau, condusa de regizorul Oleg Butnaru si de sotia dumnealui, Ina Butnaru, ceea ce inseamna cu adevarat profesionalismul, daruirea si devotamentul unui om fata de universul pasiunii sale. Cel mai mic detaliu, cele mai mici amanunte n-au scapat rigurozitatii si constiinciozitatii formidabilei echipe moldovene. Acum am prilejul sa ii asigur si eu de tot respectul, admiratia, prietenia si dragostea mea frateasca.

Videoclipul va fi gata procesat in jurul datei de 15 mai, urmand sa-i fac o lansare de zile mari si sa fie difuzat pe micile ecrane de catre posturile tv de profil. Nu va dau mai multe detalii despre piesa, toate la timpul lor. Promit sa va tin la curent, acum insa au intaietate sarbatorile pascale ce se apropie vertiginos si ne indeamna la urari. Eu ma supun si va doresc sincer si prieteneste un Paste cu lumina si pace in case si-n inimi, binecuvantari din partea lui Dumnezeu, trairi spirituale in ton cu sarbatoarea si mireasma de buna intelegere intre semeni! Sa fiti fericiti!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare