Blog de vedeta

#blof de vedeta #daniel trifu #vedete intern #showbiz #ziua femeii #martie

Daniel Trifu: Femeia vine in viata barbatului ca o primavara

 

„Mai calda ca vara, mai dulce ca vioara... doar femeia poate fi”...   Am inceput cu un citat ce priveste doamnele, citat descoperit intr-o minunata piesa a colegei mele Diana Selagea. Nu intamplator am facut acest lucru.

In perioada aceasta, cand toata natura revine la viata, cand totul prinde aripi si se misca cu vioiciune, gandul nostru, al barbatilor, se indreapta catre acea fiinta ce ne aduce pe lume si ne ocroteste pana ce prindem aripi (MAMA), catre acea fiinta cu care impartim dulciurile si jucariile copilariei noastre (sora), catre cea pe care Dumnezeu ne-a lasat-o ca ajutor si completare inca de la facerea lumii (sotia), intr-un cuvant catre FEMEIE. 

Am enumerat mai sus doar trei dintre calitatile femeii, ca fiind printre cele principale, ele insa sunt mult mai multe. Acum, de ce gandul nostru, al barbatilor, zboara catre femeie cu preponderenta in aceasta perioada? Pentru ca este luna dedicata femeii. Dar, oare de ce tocmai aceasta luna a anului este dedicata femeii si nu oricare alta?! Pentru ca se face urmatoarea analogie: asa cum luna martie vine cu o schimbare radicala din punct de vedere climatic fata de lunile anterioare, de iarna, cand totul era redus la tacere, in amortire, si deodata ea reinvie totul sub diferite forme, facand sa renasca intreaga existenta, asa si femeia vine in viata barbatului ca o primavara, dandu-i posibilitatea sa se nasca in primul rand, sa renasca prin iubire ulterior, sa simta ca traieste si sa realizeze ceea ce-si propune cu mult mai multa usurinta decat de unul singur. Efectiv ii usureaza si-i lumineaza existenta!

Eu, la randul meu, sunt un vehement admirator al femeii, pentru tot ceea ce reprezinta ea in viata barbatilor in general si in special pentru mine. In afara de faptul ca nu as fi putut veni pe lume fara contributia esentiala a femeii, ma mandresc cu o sumedenie de prietene ce-mi inlesnesc viata, facandu-mi-o mult mai frumoasa si mai usoara. Va multumesc, doamnelor si domnisoarelor, va iubesc si va daruiesc toata caldura ce o port in suflet, prin intermediul pieselor mele.
Si dupa cum v-am spus, distinsele mele prietene... pentru ca va apreciez intr-un mod cu totul si cu totul special, nu ma pot rezuma doar la o urare, ci am sa va daruiesc si un mic “cadou”. Pasiunea mea pentru film este una dintre cele mai bine conturate pasiuni pe care le am, drept pentru care cinefilul din mine va ofera ca sugestie spre vizionare,cinci filme din gama “filme de dragoste pentru femei”, ce cred ca vor fi pe placul vostru si va vor scoate din cotidianul acesta zbuciumat al zilelor noastre.

1. A Walk to Remember

2. Chocolat

3. P.S. I Love You

4. The Notebook

5. Her

Vizionare placuta dragele mele, va imbratisez cu recunostinta!


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului