Blog de vedeta

#George Burcea #andreea balan #atac

Andreea Balan, un nou atac la George Burcea: „Daca facem copii, trebuie sa ne asumam”

Despartiti de mai multi ani, Andreea Balan si George Burcea au finalizat divortul abia spre finalul lui 2022, atunci cand instanta a decis sa le ofere celor doi custodie comuna asupra celor doua fetite pe care le au impreuna.

 

Potrivit unui interviu pe care l-a oferit recent in Viva, Andreea Balan nu este de acord cu decizia judecatorilor si a facut apel, deoarece isi doreste custodia exclusiva. Mai mult decat atat, artista a afirmat ca doar ea poate lua decizii bune in privinta celor doua fetite, deoarece George Burcea nu are discernamant.

„Diferenta dintre custodia exclusiva si cea comuna este doar la decizii, atat. In rest, programul de vizitare si pensia sunt la fel. Nu este nimeni decazut din drepturi si nu are restrictii de vizitare. Si da, deciziile in ceea ce priveste scoala, spitale si tot ceea ce tine de viitor imi doresc sa le iau eu, deoarece eu ma ocup exclusiv de cresterea lor si, totodata, am discernamantul sa fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem in apel acum pe acest subiect. In procesul de fond, judecatorul a hotarat ca copiii nostri sa nu primeasca nimic in ultimii doi ani, deoarece au facut bani din reclame cu mine si, prin urmare, tatal este absolvit de intretinerea lor si de pensia alimentara. El plateste o pensie infima doar de cateva luni. O treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident ca am facut apel. In acest subiect, nici macar nu este vorba despre partea financiara, deoarece eu muncesc mult si imi permit sa le ofer fetitelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu si despre faptul ca, daca facem copii, trebuie sa ne asumam si sa avem grija de ei, nu sa-i lasam in grija totala a mamei, doar pentru ca ea poate”, a spus Andreea Balan in Viva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare