Festival Best

#2008 #festival #film #best #politic #documentar #class #master

Documentar politic si master-class la B-EST

In cadrul celei de a IV-a editii a Festivalului International de Film B-EST, jurnalistul Liviu Mihaiu va sustine o conferinta cu tema "Documentarul politic independent Zeitgeist : The Movie ".

Dezbaterea va avea loc miercuri, 16 aprilie 2008, ora 17:00, la Sala Ileana Berlogea a U.N.A.T.C. "I.L. Caragiale ", Bucuresti (Str. Matei Voievod nr. 75 - 77).

In cadrul evenimentului va fi proiectat "ZEITGEIST: The Movie" (SUA, 2007), regia Peter Joseph.

Tot miercuri, intre orele 11:30-13:00, la Sala "Ileana Berlogea" a UNATC "I. L. Caragiale" Bucuresti, va avea loc master-class-ul sustinut de regizorul polonez Andrzej Zulawski - "Importanta scenariul pentru conceperea filmului"

Cei care doresc sa participe sunt rugati sa se inscrie pe adresa office@b-est.ro. La master-class se va intra pe baza unei invitatii eliberate in urma inscrierii. Sala avand 100 de locuri vor putea participa doar primele 100 de persoane inscrise.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele