Festival Best

B-EST si-a desemnat membri juriilor

Festivalul International de Film B-EST si-a desemnat membrii juriilor, pentru cele 3 sectiuni ale festivalului.

Astfel juriul sectiunii lungmetraj este format din Miroslav Vuckovic, Directorul Centrului National al Cinematografiei, Serbia, Nicole Gillet, vice-presedinte al Comisiei de Film pentru Comunitatea Franceza din Belgia, sectiunea scurtmetraj, Nadia Dresti, Head of Industry Office si Delegat pentru Directia Artistica, Festivalul International de Film de la Locarno, Irina Margareta Nistor, jurnalista si critic de film , Radu F. Alexandru, scriitor, regizor de teatru, jurnalist, scenarist .

Juriul sectiunii documentar este alcatuit din Dragan Jovicevic, jurnalist si critic de film, coordonator of Departmentului de Presa al Festivalului International de Film de la Belgrad, Laurentiu Damian, prorector al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" din Bucuresti, Dana Duma, critic si istoric de film, membru al juriilor FIPRESCI ale festivalurilor de film de la Valladolid, Annecy, Oberhausen si Toulouse.

Juriul sectiunii scurtmetraj este format din trei studenti UNATC, propusi de criticul de film Andrei Gorzo: Gabriela Filippi, Cristiana Stroea, Andra Petrescu.

In cadrul celei de a IV-a editii a Festivalului International de Film B-EST, jurnalistul Liviu Mihaiu va sustine o conferinta cu tema "Documentarul politic independent Zeitgeist : The MOVIE".

Dezbaterea va avea loc joi, 17 aprilie, ora 17:00, la sediul U.N.A.T.C. "I.L. Caragiale" Bucuresti.

In cadrul evenimentului va fi proiectat filmul "Zeitgeist" (SUA, 2007), regia Peter Joseph.

Detalii despre programul festivalului dar si despre filmele din Sectiunea "Al 7 lea Univers" gasiti pe site-ul festivalului: www.b-est.ro.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele