Festival Best

#scala #cinematograf #caution #lust #lee #ang #2008 #international #festival #film #best

A inceput Festivalul de Film International B-EST 2008

Productia Lust , Caution , premiata cu Leul de Aur la Festivalul de Film de la Venetia, a deschis ieri seara, la cinematograful Scala, galoa celei de-a IVa editie a Festivalului International de Film B-EST.

In competitie sunt inscrise 9 lungmetraje, 9 documentare si 30 de scurtmetraje. Nu lipsesc nici invitatii de onoare: cineastul polonez Andrzej Zulawski si actorul olandez Rutger Hauer.

Romania este reprezentata la B-EST 2008 de opt pelicule: trei scurtmetraje, patru documentare, printre care - Razboi pe calea undelor al regizorului Alexandru Solomon si un lungmetraj - Restul e tacere al regizorului Nae Caranfil.

Festivalul B-EST se desfasoara in Bucuresti pana in 20 aprilie.

Aici puteti afla detalii despre programul complet al festivalului, filmele aflate in competitie, cat si despre juriu si premiile puse la bataie.

Lust, Caution – impresiile criticilor straini

Filmul lui Ang Lee, Lust, Caution, este un film intens, sensual si foarte frumos filmat.

James Berardinelli, critic de top al publicatiei ReelViews, lauda filmul si performanta regizoriala: Ang Lee a facut din Lust, Caution un film incantator si savuros. Filmul este urmarit de nuante automate, iar performantele puternice ale celor doi actori principali reusesc sa creeze imaginea ascunsa de “pofta” si “precautie” .

Parerea criticului Steven Rea - Philadelphia Inquirer - este tot una pozitiva, el prezentand filmul drept : Un thriller despre spionaj, bogat si foarte bine indetaliat, care reda perfect starea de spirit a oamenilor si modul de viata al Shanghaiului anilor ‘40.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Lust, Caution

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele