Bebelusi

# retete bebelusi #bebelusi

Top 3 retete pentru dezvoltarea echilibrata a bebelusilor

Pregatirea meselor pentru bebelusi poate fi uneori dificila atunci cand parintii isi doresc sa diversifice felurile de mancare si sa gaseasca mereu optiuni sanatoase. Este foarte important ca in aceasta perioada parintii sa foloseasca alimente de calitate, precum cele de la Plasmon.

Inca din 1903, gama de produse Plasmon este realizata din ingrediente italienesti, respectand cele mai stricte norme ale calitatii alimentare. Acestea sunt obtinute din cereale netratate cu pesticide, iar carnea provine de la animale crescute natural, fara antibiotce sau hormoni. Plasmon Romania are ca unic importator site-ul pravalialuibebe.ro unde pot fi gasite produse sigure si sanatoase pentru bebelusi si copii.

Pentru a usura munca parintilor atunci cand nu mai stiu ce sa gateasca, propunem trei retete pentru cei mici cu produsele destinate lor de la Plasmon:

1. Mar cu biscuiti

Reteta clasica de mar cu biscuiti, poate fi o alternativa rapida si sanatoasa, mai ales daca sunt selectati Biscuitii cu Vitamine Plasmon. Creati special dupa o reteta exclusiv traditionala si in conformitate cu ultimele reguli nutritionale, acestia sunt imbogatiti cu 9 vitamine si minerale. La un mar ras se adauga doua lingurite de biscuiti pisati, iar pentru mai mult gust se adauga cateva picaturi de zeama de portocala.

2. Supa de legume cu paste

O idee excelenta pentru o masa principala, supa de legume poate fi mai atractiva pentru bebelusi cu ajutorul pastelor Forellini de la Plasmon. Datorita dimensiunilor foarte mici si texturii moi, aceste paste sunt ideale pentru a favoriza masticatia inca de la patru luni. Pentru aceasta supa se fierb legumele in 200/250 ml de apa, se scot si se adauga o lingura de paste Plasmon, se lasa la fiert cca 2 minute. Ulterior se pot adauga legumele preferate taiate mic.

3. Cereale crema din gris de grau cu lapte

Cand cei mici isi doresc un desert, iar parintii vor o varianta sanatoasa, Cerealele creama din gris de grau Plasmon sunt solutia castigatoare. Pentru preparare se adauga 3/4 linguri de crema in 180/200ml de lapte cald si se amasteca pana compozitia devine omogena. Bebelusii o vor adora.

Pentru ca cei mici merita tot ceea ce este mai bun, cu varietatea de produse Plasmon retetele sanatoase sunt nelimitate.

paAdvertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului