Bebelusi

#pilota bebelusi #pilota

Set pilota bebelusi, confortabila, de la Little Prints

Unul dintre primele materiale cu care intra in contact bebelusul inca din primele sale zile de viata este lenjeria de pat. Aceasta este deosebit de importanta deoarece prin ea, daca nu este curata si igienizata corespunzator bebelusul se poate irita sau lua diversi microbi, chiar infectii.

 

Daca in spital nu putem controla acest lucru, acasa lenjeria de pat poate fi cumparata special pentru a proteja pielea fina a bebelusului. Exista magazine unde putem gasi produse special create din dragoste si grija pentru cei mai mici.

Un astfel de loc este si magazinul de nisa Little Prints, a carui pagina oficiala este LittlePrints.ro. Aici proaspetii parinti se vor bucura sa gaseasca seturi de lenjerie speciale pentru bebelusi, confectionate din materiale speciale pentru ei.

Seturi de lenjerii pentru pat asigura un somn linistit si odihnitor

Cand vorbim despre seturi de lenjerie pentru bebelusi ne referim la faptul ca acestea sunt compuse dintr-o perna si o patura confortabila, incat fara indoiala somnul celor mici nu va fi tulburat de nimeni si nimic.

De multe ori, bebelusii se trezesc aparent fara motiv, chiar daca sunt hraniti si schimbati. De vina poate fi lenjeria, fie prea tare, fie incomoda sau care este realizata dintr-un material aspru, neprietenos.

De aceea este bine sa avem grija la toate detaliile, pentru ca ei sa se odihneasca cat mai bine. Un bebelus fericit este cel al carui somn este linistit, fara factori perturbatori.

Bumbacul, materialul care asigura moliciune si delicatete

Printre materialele din care sunt recomandate a fi confectionate lenjeriile de pat pentru bebelusi se numara si bumbacul sau bumbacul satinat, un material care are calitatea ca lasa pielea sa respire.

Un set pilota bebelusi si copii de la Little Prints cu umplutura este confectionat manual cu multa atentie si daruire, din cele mai fine tesaturi din 100% bumbac satinat.

Pilota este decorata cu volane delicate de jur imprejur, intr-un desen fin. Perna este plata si sigura chiar din prima zi de viata a bebelusului. Nu ezitati sa o folositi, este sigura, confortabila si umplutura nu il va jena in niciun fel pe cel mic, deoarece este siliconizata si hipoalergenica. Setul pentru bebelusi Nude, contine o pilota si o perna. Se pot comanda si alte nuante, depinde de preferinte si de gusturi.

Astfel, la Little Prints se mai gasesc si nuantele pink sau white, potrivite pentru micile domnisoare.

Un cadou rafinat, pentru toate gusturile

In caz ca aveti nevoie sa mergeti la un eveniment de tipul botez, zi de nastere sau baby shower, acest set delicat poate fi un cadou mai mult decat binevenit, deoarece este practic si util si le va fi de un real folos proaspetilor parinti.

Sa mai amintim si faptul ca setul se poate spala cu tot cu umplutura. Greutatea lui variaza intre 300 si 600 de grame, depinde de umplutura. Materialele sunt certificate OEKO-TEX si setul este realizat exclusiv manual.

Pe site-ul Little Prints veti mai gasi si alte produse recomandate pentru ingrijirea bebelusilor care sa le protejeze pielea sensibila.

Pentru alte detalii accesati pagina oficiala.

Contact: hello@littleprints.ro

FOTO: littleprints.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului