Bebelusi

# mostenire de familie # cercei bebelus #cercei #familie

Primii cercei de aur ai bebelusului tau: o amintire ce poate deveni mostenire de familie

Bijuteriile din aur sunt mai mult decat simple accesorii, mai ales cand ne referim la bijuterii pentru bebelusi. Astfel, cerceii din aur reprezinta prima bijuterie a unui copilas, daruiti cu drag de catre parinti, bunici sau nasi. Este bine ca prima pereche de cercei sa fie asociata cu emotii pozitive si pe cat posibil, sa fie de calitate, astfel incat sa poata ramane in familie si sa fie daruita si celorlalte fetite, fie surori, fie mai tarziu fiice sau nepoate.

Cerceii din aur pentru bebelusi pot fi clasici, modele care nu se vor demoda si de ce nu, pot fi purtate pana mai tarziu sau pot avea diferite forme, cum ar fi ingerasi sau aripi de ingeras, buburuza, inimioare, unicorni, Minnie Mouse, albinuta, fluturas si asa mai departe. Foarte populari sunt si cerceii personalizati cu initiala bebelusului. Acestia reprezinta un cadou foarte frumos si vor deveni o amintire pretioasa.

Cum alegi prima pereche de cercei ai bebelusului?

Cerceii pentru bebelusi sunt diferiti de cei printre adulti, deoarece trebuie sa fie foarte rezistenti, sa nu se desfaca accidental si sa fie realizati doar din materiale prietenoase cu pielea. Cea mai buna alegere este reprezentata de cercei din aur, deoarece este un metal pretios non-toxic si care extrem de rar provoaca alergii, spre deosebire de alte materiale. Opteaza pentru cercei aur bebelusi, asa cum sunt cei de la Chic Bijoux si vei fi 100% multumit de alegerea ta.

Dupa ce am stabilit metalul din care vor fi realizati cerceii, trebuie sa tinem cont si de marime. Cerceii trebuie sa fie cat mai mici posibil, pentru a nu-i incurca pe bebelusi. In plus, urechiusile unui bebelus sunt foarte delicate si permanent in schimbare, iar o pereche de cercei prea mare si prea grea, ar putea deforma lobul urechii. In plus, cand bebelusul incepe sa devina mai activ, este important sa nu fie incomodat de cercei, mai ales la somn. Astfel, alege cercei pentru bebelusi cu dimensiunea sub 1 cm.

Este foarte important si sistemul de inchidere al cerceilor. De preferat, opteaza pentru cercei care se inchid prin insurubare si care sunt imposibil de desfacut de catre bebelusi sau accidental, chiar si in timpul somnului.

De asemenea, cerceii trebuie sa nu aiba colturi sau alte elemente ce se pot agata din greseala de hainute sau care pot zgaria bebelusul. Nu sunt recomandati nici cerceii cu pietre pretioase, deoarece pot fi grei si exista si riscul caderii acestora.

In cazul in care ai nevoie de o recomandare, iti prezentam o superba pereche de

Cercei copii/bebe - Model buburuza - Aur Galben 14K - Inchizatoare sigura si confortabila cu filet. Datorita modelului superb, acestia pot fi purtati cu succes pana la 4-5 ani sau chiar mai mult. Au dimensiunea de 6x6 mm si vor fi livrati impreuna cu o cutiuta de bijuterii eleganta si certificatul de calitate ce atesta autenticitatea materialelor folosite.

Speram ca informatiile prezentate sa te ajute sa alegi perechea de cercei potrivita pentru fetita ta!

Sursa foto: chicbijoux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in