Bebelusi

#jucarii copii #jucarii

Cele mai nepotrivite jucarii pentru copii. Invata sa faci cadouri utile pentru cei mici

 

Cadourile sunt unele dintre lucrurile care ne aduc o placere constanta, atat in ceea ce priveste primirea lor, cat si oferirea lor. Cand vine vorba despre copii, de multe ori fara sa ne dam seama, alegem lucruri nepotrivite, de care cei mici nu se pot bucura. De multe ori intampinam aceasta situatie atunci cand nu avem copii, insa suntem nevoiti sa luam cadouri pentru copii prietenilor sau rudelor noastre. Pe langa toate celelalte criterii, cadoul trebuie sa fie atat pe placul copilului, cat si al parintilor, deoarece cei din urma aleg obiectele de care se inconjoara cei mici.

Astfel, pentru a-ti usura munca si a te asigura ca faci un cadou potrivit, astazi ti-am pregatit o lista cu cele mai nepotrivite jucarii pentru a stii ce anume trebuie sa eviti.

Jucarii nepotrivite pentru copii

  • Jucarii care murdaresc – pentru parinti, pastratul curateniei si a ordinii in casa reprezinta o grija constanta. Din acest motiv jucariile care murdaresc, precum slime, nisip sau sclipici sunt unele dintre cele pe care trebuie sa le eviti.
  • Jucariile imense – niciun parinte nu-si doreste ca cel mic sa fie sufocat de plusuri uriase sau sa se incurce de ele prin casa, mai ales daca spatiul nu le permite. Astfel, nu face cadouri mari, care ocupa mult spatiu persoanelor care nu dispun de el, pentru ca parintii nu vor avea unde sa le pastreze.
  • Jucariile zgomotoase – daca locuinta copilului se afla la bloc sau mai locuieste si cu alte persoane, precum bunicii, zgomotul poate genera o alta problema. O jucarie zgmotoasa nu este pe placul parintilor, iar copii nu vor fi atrasi foarte mult timp de ele. Cadouri potrivite pentru copii

Intr-un magazin online cu jucarii pentru copii vei gasi o gama variata, impartita pe categorii de varste si stadii de dezvoltare, care te vor ajuta sa faci o alegere perfecta pentru copil. Printre cele mai potrivite jocuri si jucarii care trebuie oferite cadou, se numara si:

  •  Jocuri de societate – reprezinta un cadou potrivit pentru intreaga familie.
  •  Jucarii rezistente – care pot fi folosite o perioada mai mare de timp. Acestea pot fi papusi de calitate, masini, trenulete sau jucarii din lemn.

Cea mai buna metoda de invatare pentru copii este joaca. Atunci cand este ziua lor de nastere, de nume sau o alta sarbatoare, precum Pastele sau Craciunul, cei mici sunt in elementul lor si primesc foarte multe jucarii cu ajutorul carora pot explora noi orizonturi. Retine ca jucariile potrivite pentru a putea fi oferite cadou sunt cele care ii incanta pe cei mici, ii ajuta sa descopere lucruri noi si sa-si dezvolte creativitatea.

 

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului