Bebelusi

#compleu bebelus #alegere haine bebelusi # haine bebelusi

Ce trebuie sa stii cand cumperi un compleu de bebelus pentru prima data?

Cand vezi atatia copilasi draguti, cu ale lor chipuri senine si imbracati in costumase, care mai de care mai frumoase, nici nu este greu sa ii confunzi cu niste papusele abia scoase din cutie. Iata insa ce trebuie sa cunosti inainte de a cumpara un compleu de bebelusi si care sunt criteriile de alegere, separat de culori, modele, papioane sau fundite.

Compleul de bebelus – criterii de alegere

Hainele de bebelusi sunt, fara indoiala, extraordinar de dragute. Pe langa acest aspect insa, acestea trebuie sa intruneasca cateva criterii ce au o importanta si mai mare. Spre exemplu, un compleu pentru fetite trebuie sa fie mai degraba usor de imbracat si comod pentru bebelus, chiar daca asta inseamna sa optezi pentru un model cu ceva mai putine pampoane.

  • Materialul din care acesta este creat este extrem de important. Cu atat mai mult cu cat este vorba de un nou nascut, materialul trebuie sa fie unul natural, calitativ, non-alergic, care sa protejeze pielea fina a bebelusului. Bumbacul, bambusul sau azlonul din soia fac parte din tesaturile organice recomandate datorita proprietatilor lor.
  • Siguranta este urmatorul criteriu extrem de important. Hainele nu trebuie sa contina fundite, pampoane, nasturi sau alte accesorii ce se pot desprinde si inghiti. De asemenea, este indicat ca hainutele sa nu aiba snururi sau cureluse, pentru ca exista pericolul de strangulare. Chiar daca sunt mici, copilasii sunt foarte mobili si de aceea hainutele trebuie sa stea bine pe corp.
  • Functionalitatea si stilul sunt alte doua particularitati ce trebuie analizate inainte de a cumpara un compleu de bebelus. Acestea trebuie sa fie usor de pus si de scos, trebuie sa aibe gulerul larg pentru a intra usor pe cap, iar accesul direct la scutec este mereu apreciat. Mai mult, compleurile pentru bebelusi au capse in zona scutecului, astfel incat sa tina bluza sau rochita, dupa caz, la locul ei.

Compleurile de bebelusi de la MiniKids intrunesc toate criteriile de mai sus: sunt calitative, sigure, utile si frumoase in acelasi timp!

Sursa foto: minikids.ro

Intretinerea corecta a compleurilor

O simpla spalare a hainutelor cu un detergent special pentru copii, fara balsam, iar apoi calcarea acestora cu fierul de calcat este o intretinere corecta. Cu toate acestea, poti alege hainute care se pot spala la masina la temperatura ridicata pentru a salva timp. In acest fel cureti si sterilizezi hainutele in acelasi timp.

Sfaturi de cumparate a compleurilor de bebelusi

Daca urmeaza sa cumperi pentru prima oara o hainuta de bebelus, nu ar strica sa iei in considerare si urmatoarele sfaturi suplimentare.

Stim ca micutii iti inspira puritate. Insa hainele albe raman asa abia pana la prima purtare. Astfel opteaza pentru hainute colorate, cu modele, care rezista mult mai bine in fata petelor.

Cumpara hainele in functie de kilograme, nu de varsta. In acest fel nu vei da gres si nu vei cumpara haine prea mari sau prea mici.

Tine cont de sezon. Spre exemplu, daca un tanar flacau este nascut la final de primavara, ia in considerare sa ii faci cadou compleurile de baietei potrivite sezonului cald, pentru a le putea purta toata vara.

Acum ca ai aflat o multime de informatii pretioase legate de hainutele de copii, cumparaturile pentru cel mic se vor transforma intr-o adevarata placere!

Sursa foto principala: pixabay

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului