Bebelusi

#semn nastere #semn unic #bebelus

Caz unic in lume! Imediat dupa nastere i-a aparut un semn unic pe frunte! Bebelusul care a uimit medicii

Un bebelus a devenit rapid cunoscut in intreaga lume dupa ce i-a aparut pe frunte un semn unic care a uimit pana si medicii.

Bebelusul Hanru van Niekerk, din Johannesburg, Africa de Sud, s-a nascut pe data de 11 , iar la scurt timp i-a aparut pe frunte clar ca lumina zilei numarul 12.

Deoarece cifra nu are nicio legatura cu ziua nasterii lui, familia acestuia este convinsa ca numarul are legatura cu destinul acestuia. 

Copilul are numarul 12 imprimat pe frunte si, acest fapt fiind un pic ciudat, medicii n-au ascuns familiei ca sunt putin sunt confuzi cu privire la modul in care s-a format numarul pe fruntea copilului. Cel putin, spun ei, numarul nu e 13. Asta ar fi fost chiar ghinion.

"Fiica mea a fost prima care a vazut copilul si mi-a spus ca este insemnat cu cifra 12. Acest lucru m-a tulburat, pentru ca numai Diavolul isi insemneaza supusii. Dar medicii ne-au spus ca e posibil sa-i treaca daca urmam un tratament pentru piele. Sper sa nu fie Diavolul", a declarat pentru presa locala Catherine Jooste, strabunica bebelusului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in