Bebelusi

#jucarii educative #jucarii copii

Cautati jucarii educative de stiinta? Bebeluc.ro va asteapta cu propuneri

Primii cei 7 ani de acasa nu se refera doar la baza educatiei, la respect si bune maniere. Copiii sunt curiosi din cale-afara si, hranindu-le curiozitatile, vom reusi sa ii ghidam spre a descoperi mai multe, dar si spre a-si dezvolta timpuriu mai multe abilitati.

Cum ii facem pe copii atenti si interesati de diverse activitati? Cu jucarii educative bine alese. Cu siguranta ca orice parinte isi doreste sa ofere copilului sau timp de calitate petrecut impreuna, precum si experiente diverse si minunate. Totul se rezuma la joc si joaca, ceea ce copiilor le place sa faca. Asadar imbinati utilul cu placutul si cautati mai degraba jucarii care stimuleaza dezvoltarea cognitiva si nu numai.

Despre indemanare, stiinta si nu numai, intr-un mod mai distractiv

Pentru copiii pasionati de stiinta, de reactii, de cauza-efect, care au curiozitatea innascuta de a vedea ce se intampla oare daca fac asta si asta, oferiti-le contextul potrivit. Alegeti jucarii stiinta, disponibile la Bebeluc.ro. In acest magazin online veti gasi mai mult decat jucarii, sortate pe categorii de varsta. Este o sursa de inspiratie pentru cei care nu mai stiu ce sa aleaga pentru copiii lor, dar stiu sigur ca ar dori sa-i largeasca orizontul de cunoastere celui mic.

Iata cateva exemple de jucarii interesante, jucarii de stiinta si nu numai, disponibile la Bebeluc.ro, unele dintre ele de la cunoscutul brand de jucarii educative BUKI:

●      Set de 30 de experimente, chimie microscopica

Un astfel de set alunga plictiseala si face ca programul de joaca dintr-o zi sa fie mai interesant. Setul include accesorii si materiale necesare pentru a crea si observa reactii chimice. Include lupa si led pentru a observa in detaliu reactiile chimice obtinute, filtre, pipete, pahare etc.

●      Sistemul solar, in miniatura

Incepand cu grupa mare de la gradinita, copiii invata despre sistemul solar, despre planete. O ocazie excelenta de a aprofunda cunostintele este setul sistemul solar in miniatura. Dedicat copiilor de 8 ani +, acest set include planetele, expuse cu rotirea lor pe orbita.

●      Roboti programabili

Aproape orice copil indrageste lumea magica a robotilor. Mai ales in randul baietilor observam o pasiune aparte pentru mecanismul de functionare al robotilor. Robotelul Tibo - set robot cu senzori si 6 picioare de la Buki France si disponibil la Bebeluc.ro este o incantare pentru copii. Este complex, necesita asamblare si include functii: are senzori, urmareste miscarile, detecteaza chipul copilului, se roteste, se misca evitand obstacolele.

Oferte la Bebeluc.ro

Bebeluc este magazinul online cu jucarii educative, diverse, pentru toate categoriile de varsta. Descoperiti universul jucariilor de calitate! Chiar daca asociem automat perioada copilariei cu abundenta jucariilor, la o atenta analiza ne dam seama ca unele sunt de decor, simple obiecte colorate. Daca va doriti sa insuflati copiilor interesul pentru mediul inconjurator, sa descopere timpuriu lumea in care traiesc, optati pentru jucariile educative. Copiii invata astfel usor, rapid, intr-un mod adaptat lor, prin joc si joaca.

In aceasta perioada bebeluc.ro are preturi speciale la o gama larga de jucarii. Cumparati la super pret jucarii de la BUKI si nu numai.

Contact:

0785 277 777

office@bebeluc.ro

 

Sursa foto: www.bebeluc.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in