Bebelusi

#carucior 3 in 1 #carucior sport # alegere carucior

Carucior sport sau Carucior 3 in 1?

Atunci cand vine momentul cumpararii caruciorului, parintii nu stiu de la inceput ce sa aleaga, de aceea este bine de stiut care este diferenta intre un carucior sport si unul transformabil 3 in 1.

Tinand cont de aceste detalii, vor putea face cea mai buna alegere care sa se potriveasca perfect necesitatilor lor. Daca vrei sa afli totul despre carucioare si care sunt cele mai importante criterii de selectie, poti intra aici.

Ce avantaje ofera un carucior 3 in 1?

Caruciorul 3 in 1 este prevazut cu un cadru multifunctional si o singura unitate care se poate transforma din landou in unitate sport, cu ajutorul unor mecanisme speciale sau century, dar care poate fi folosit si ca o scoica auto.

Din punct de vedere al eficientei, caruciorul 3 in 1 este foarte util. Aceasta unitate transformabila ofera acelasi confort ca al unui landou de sine statator, ceea ce inseamna ca nu mai aveti nevoie de o piesa in plus si beneficiati de costuri reduse.

De obicei, aceste carucioare au cadre solide si roti cu suspensii, ce absorb foarte bine socurile, permit utilizarea scoicii pe cadru, sunt prevazute cu o copertina si multe alte accesorii.

Acest tip pare sa fie varianta ideala pentru parintii care nu dispun de foarte mult spatiu si nu vor sa investeasca o suma mare de bani in prea multe unitati, avand in vedere ca cei mici cresc rapid.

De regula, landoul se foloseste de la 0 la 6 luni, varianta sport este utila de la 6 luni la 3 ani iar scoica se utilizeaza atat pe cadru, cat si in masina de la 0 luni pana la 10 kg. Accesoriile incluse sunt: geanta pentru mamici, cos de cumparaturi, husa de picioare pentru landou, adaptori de conectare scoica la cadru si altele.

Pentru a vedea mai multe carucioare 3 in 1 puteti intra pe site-ul celor de la Lorelli unde gasiti o gama variata.

Alte caracteristici principale sunt:

  • cadrul este fabricat din aluminiu si ofera o buna rezistenta
  • plierea si deplierea se face cu usurinta
  • suspensiile faciliteaza urcarea si coborarea pe trotuare si mentin pozitia caruciorului pe drumurile accidentate
  • cadrul dispune de doua amortizoare de aceea nu este deloc rigid
  • rotile din fata sunt pivotante 360 grade, astfel ca ofera manevrabilitate usoara in orice spatiu ingust iar rotile din spate sunt mai mari, garantand caruciorului echilibru si stabilitate.

Atat landoul cat si unitatea sport asigura un nivel maxim de confort. Desi acest tip de carucior are un cadru masiv, se poate face si plierea la dimensiuni mari. Prin urmare, caruciorul 3 in 1 se pliaza perfect nenumaratelor nevoi si ajuta la economisirea de spatiu.

Care sunt situatiile in care un carucioarele sport reprezinta cea mai buna alegere?

Carucioarele sport devin din ce in ce mai populare avand in vedere ca nu necesita spatii mari de depozitare si se potrivesc unui stil de viata activ, precum si celor care obisnuiesc deseori sa calatoreasca. Acestea au clar un avantaj in ceea ce priveste confortul, mobilitatea si economia de spatiu.

Majoritatea carucioarelor sport se pliaza usor si compact, pot fi depozitate intr-un spatiu restrans si pot fi luate in calatorii cu avionul, vaporul sau chiar autocarul. Cele mai multe modele au si o geanta de transport, extrem de utila in acest sens.

Si carucioarele sport pot fi dotate cu accesorii practice, precum: husa de picioare, de ploaie si suport de pahar. La capitolul dezavantaje de mentionat faptul ca acestea nu pot fi utilizate de nou nascuti. Desi majoritatea modelelor de pe piata au un unghi de reclinabilitate bun si adaptori pentru scoica auto, totusi bebelusii trebuie sa stea perfect intinsi pe spate in primele luni de viata.

Carucioarele sport prezinta mai multe optiuni, cum ar fi: carucioare care se pliaza cu o singura mana, tip umbrela care sunt foarte usoare, tip jogger cu 3 roti masive - ideale pentru parintii activi care fac mult sport, carucioare ultracompacte si cu pliere automata. Toate acestea reprezinta un real ajutor in functie de specificul lor.

FOTO: bebelorelli.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului