Bebelusi

#carucior #bebelusi #copii #carucior copii

Carucior copii: ce trebuie sa stii inainte sa-l cumperi

Alegerea unui carucior copii este foarte importanta. Atat pentru tine, cat si pentru micutul tau, ce  carucior copii alegi poate face o mare diferenta. Plimbarile vor fi mai placute, iar confortul copilului  va fi mai mare daca alegi un carucior copii potrivit. Acum intervine intrebarea: care este cel mai  bun carucior copii?

Cand soseste pe lume, bebelusul tau vine la pachet cu nevoi pe care tu trebuie sa i le satisfaci din  prima clipa. Trebuie sa ai pregatite hainute si jucarii bebe pentru micut. Pe langa asta, acasa il va  astepta un balansoar bebe. Si uite asa, devine cel mai rasfatat membru al familiei. Dar cand vine  vorba de ce carucior copii sa alegi, este momentul sa te gandesti si la nevoile tale. 

Cel mai bun carucior copii este cel care raspunde nevoilor copilului tau si nevoilor tale. Pentru a  face cea mai potrivita alegere, in acest articol vei afla ce trebuie sa stii inainte sa cumperi un  carucior bebe. 

Exista mai multe tipuri de carucior copii

Pentru cati bebelusi sunt in lume, atatea tipuri de carucior copii exista. Nu o sa-ti vina sa crezi, dar  chiar asa este. Mai exact, pentru nevoile tuturor bebelusilor din lume exista un carucior copii ideal.  Tipurile de carucior copii difera in functie de mai multe aspecte. Procesul de achizitionare al unui  carucior copii poate fi mai usor daca stii exact ce urmaresti sa aiba acesta. De aceea, iti vom  prezenta trei tipuri de carucioare copii.

• Carucior copii 3 in 1 

Alegerea unui carucior copii multifunctional 3 in 1 este o varianta inteligenta pentru ca iti va usura  viata cu o singura achizitie. Acest tip de carucior copii este transformabil, in functie de varsta  copilului tau. Un carucior copii 3 in 1 este format dintr-un cadru fix si trei piese pe care le alternezi.  Cele trei sunt landoul, scoica si partea sport. Vei folosi landoul pana cand bebelusul va implini 6  luni.

Scoica este pentru transportarea micutului tau in siguranta cu masina, tot pana la 6 luni. Dupa  aceea, vei utiliza partea sport pana cand copilul va creste si va renunta la carucior. Acest carucior  copii 3 in 1 este o investitie buna si de lunga durata.

• Carucior copii 2 in 1

Acelasi principiu practic il are si un carucior 2 in 1. Acesta vine in ajutorul tau fiind o varianta  eficienta, deoarece are un landou transformabil. Datorita acestei functii, un carucior copii 2 in 1 se  transforma intr-un carucior copii sport.

Acest tip de carucior copii este usor de manevrat. Vine la  pachet cu scaune reversibile ideale pentru momentul in care micutul tau a crescut suficient de  mult incat sa poata sta in sezut. Plimbarile voastre se vor transforma in explorari ale lumii  inconjuratoare in momentul in care te vei folosi de partea sport a unui carucior 2 in 1. 

• Carucior copii sport

Cand alegi un carucior copii te gandesti sa fie practic, usor de manevrat si flexibil. De aceea, multi  parinti aleg un carucior copii sport. Acesta isi reduce dimensiunea considerabil in momentul in care  este pliat si te va scuti de problema depozitarii acestuia. Insa, un carucior copii sport este potrivit  pentru copilul tau doar dupa varsta de 6 luni.

Un carucior copii sport are un aspect practic si este  ideal pentru plimbari lungi in parc, cumparaturi in magazine, drumetii sau excursii. Ia in  considerare acest tip de carucior copii daca urmaresti sa aiba aceste avantaje. 

Cum alegi un carucior copii

Achizitionarea unui carucior copii este poate cea mai importanta dintre toate. Desigur, i se alatura  si alegerea unui balansoar bebe potrivit micutului tau. Cele doua trebuie sa ofere confort maxim si  siguranta bebelusul tau, iar tie practicabilitate.

Este important sa te bucuri de momentele speciale alaturi de cel mai rasfatat membru al familiei, fara sa te distraga alte lucruri. De aceea, este esential  sa iei in considerare cateva aspecte cand vine vorba de carucior copii. Alegerea unui carucior copii vine la pachet cu cateva aspecte la care trebuie sa te gandesti.

• Varsta copilului tau 

Aici intervine intrebarea daca doresti sa achizitionezi un singur carucior copii sau mai multe. Cum  spuneam, un carucior copii 3 in 1 este o alegere unica. Daca doresti un carucior copii diferit in  functie de varsta micutului tau, atunci vei fi nevoita sa achizitionezi mai multe. Micutul tau va avea  nevoie diferite la varste diferite. Cand alegi un carucior copii trebuie sa te gandesti la asta. 

• Stilul tau de viata

Cum spuneam, in alegerea unui carucior copii trebuie sa ai in vedere si nevoile tale. Pana la urma, il  folosesti la fel de mult ca bebelusul tau. El se relaxeaza in carucior copii, iar tu il plimbi. De aceea,  daca ai un stil de viata foarte activ si obisnuiesti sa faci multa miscare, exista optiunea unui carucior  copii special conceput pentru jogging. Micutul tau se va distra de minune data viitoare cand mergi  la alergat in parc si il vei lua cu tine. 

• Greutatea unui carucior

Indiferent daca conditia fizica iti permite sau nu, un carucior copii cu o greutate mai mica va fi multe mai practic. Daca ai masina va fi o nimica toata sa il pliezi si sa il pui in portbagaj. Dar exista  situatii in care trebuie sa il transporti cand masina nu este disponibila. Sau poate nu ai masina,  ceea ce inseamna ca poate folosesti des mijloace de transport in comun.

Aici intervine si  dimensiunea unui carucior copii. Atat privind depozitarea lui acasa, cat si in timp ce folosesti mijloace de trasnport in comun. Va fi de mare ajutor sa ai un carucior de o dimensiune mai mica  cand este pliat si care sa aiba o greutate mai mica. 

Gandeste-te la bugetul pentru achizitionarea unui carucior pentru copii

Un alt aspect important este stabilirea unui buget pentru un carucior copii. Odata ce ai in minte  lucrurile de care sa tii cont, urmatorul pas este sa calculezi ce buget ar fi potrivit pentru aceasta  achizitie. Gandeste-te ca micutul tau va avea nevoie de mult mai multe lucruri pe langa. 

Recomandarea noastra este sa te gandesti inainte la toate achizitiile pe care trebuie sa le faci.  Intotdeauna un proces atat de amplu de achizitii va fi un succes daca il gandesti mai structurat. De  exemplu, alaturi de un carucior copii poate vei avea nevoie de cateva accesorii pentru el. Plus ca  mai ai nevoie de balansoar bebe, hainute pentru micutul tau si multe jucarii bebe. 

Bugetul pentru un carucior bebe trebuie stabilit in functie de restul lucrurilor pe care trebuie sa le  cumperi. Ai in vedere calitatea unui carucior bebe si stabileste in functie de asta bugetul. De multe  ori, cel mai scump carucior copii nu inseamna si cel mai bun. Un carucior copii va fi cel mai bun  atata timp cat raspunde nevoilor tale si ofera micutului tau siguranta si confort.

Ia in considerare dotarile pentru fiecare anotimp

Momentul in care achizitionezi un carucior copii poate sa te faca sa omiti anumite aspecte. De  exemplu, daca vei cumpara un carucior copii in timpul verii, s-ar putea sa nu fii la fel de atenta la  dotarile pentru anotimpul rece. De aceea, retine sa analizezi toate aspectele unui carucior copii.  Fiecare dotare trebuie sa iti usureze folosirea lui si sa raspunda nevoilor bebelusului tau. 

Alege un carucior ideal pentru tine si micutul tau!

Sursa foto: Unsplash.com

Dintre toate tipurile de carucioare copii, suntem siguri ca vei face alegerea potrivita pentru tine si  micutul tau. Desigur, pentru a fii sigura ca nu ai omis nici un aspect in procesul decizional, poti  apela la specialistii Kidino.ro. Acestia te pot ajuta sa faci alegerea potrivita si sa gasesti acel carucior copii special pe care ti-l doresti.

Sursa foto: Unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in