Bebelusi

#puericultura scandinava #puericultura #bebelusi

Adinish, primul magazin de puericultura scandinava din Romania deschide portile celui de-al doilea showroom

In perioada 4 – 12 iunie brandul Adinish te invita alaturi de cei mici la deschiderea oficiala a celui de-al doilea showroom Adinish, primul magazin de puericultura  scandinava din Romania, de aceasta data la Cluj-Napoca.

 

Acesta este situat pe strada Brasov 19 in Cluj-Napoca.

In acelasi stil indragit ca al primului showroom, noua locatie este un spatiu aflat intr-un alt colt de tara, tocmai pentru a oferi posibilitatea celor care nu pot ajunge la Bucuresti sa testeze produsele pe care si le doresc pentru copiii lor. Universul design-ului interior, al modei si al puericulturii scandinave iti ureaza bun venit in cel de-al doilea showroom Adinish. 

Vei putea descoperi cele mai actuale si populare branduri pentru parinti si copii, materiale organice, forme si modele naturale, simplitatea si minimalismul design-ului nordic.

“In perioada 4 – 12 iunie dorim sa sarbatorim impreuna evenimentul de lansare cu oferte speciale valabile doar in noul showroom, surprize, cursuri de pregatire si delicii puse la dispozitie de noi si partenerii nostri: Chez Marie Confiserie, Peter Schuller, L’Albero Dei Sogni, Magicianul Verdini, Narcisa Campean – moasa, Szendi – kinetoterapeut si Ela Craciun – parenting blogger. Te asteptam cu drag la o noua experienta de shopping, de acum si la Cluj-Napoca!”, a declarat Adina Foldager, fondatoarea brandului Adinish.

*evenimentul va avea loc cu respectarea prevederilor legale cu privire la combaterea raspandirii infectarii cu noul coronavirus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare