Bauturi

# finestore.ro #cadouri paste #bauturi #cadouri #paste

Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou deosebit de savuros

In mod normal Pastele era perioada in care familia se reunea pentru a petrece timp impreuna, pentru a se bucura de preparate delicioase si pentru a savura in tihna momentele de liniste si pace.

Anul acesta, din cauza pandemiei, acest lucru nu mai este posibil. Insa asta nu inseamna ca nu le putem oferi celor dragi cadouri de care sa se bucure si care sa le aduca zambetul pe fata.

Si ce cadou este mai potrivit decat bauturile favorite pentru masa de Paste sau un cos plin cu bunatati de care sa se bucure intreaga familie?

Bauturile potrivite pentru masa de Paste

Daca vrei sa faci familiei un cadou de care sa se bucure si sa-l savureze cu placere la masa de Paste, alege bauturile care se potrivesc de minune cu preparatele traditionale de Paste.

Pentru aperitiv poti alege o bautura traditionala precum palinca. Merge perfect alaturi de un ou rosu, o bucatica de drob, de branza si niste legume proaspete.

In schimb, pentru friptura de mile poti alege un vin rosu, sec, care sa compelteze aroma mielului perfect. Poate fi un Cabernet Sauvignon, care este un vin tare, un Merlot, vinul cu gust de ierburi aromatice, ori un Pinot Noir, pentru cei cu gusturi mai fine.

Pasca si cozonacul sunt deserturile specifice mesei de Paste. Asocierea acestora cu vinul potrivit poate oferi o experienta deosebita. Acestea merg perfect alaturi de un vinĀ  roze, bogat si proaspat, cu note de fructe de padure rosii, cirese si prune, completate de note vegetale, precum Mateus.

Pachete de bautura avantajoase

Daca vrei sa cumperi mai multe produse, la un pret mai mic, ofertele de pachete de bautura sunt cele potrivite tie. La finestore.ro te poti bucura de cele mai bune preturi la bauturile tale preferate, acum si sub forma de pachete de bauturi smart, special create pentru cele mai rafinate gusturi. Cumperi mai mult, platesti mai putin si te bucuri mai des de momente de rasfat, petrecute alaturi de cei dragi.

Cosuri cadou pentru cei dragi

Este o perioada in care nu ne putem intalni cu cei dragi. Surprinde-i placut cu un cadou care sa fie livrat la usa loc. Alege unul din cele peste 80 de cosuri cadou, special concepute pentru Paste, pentru a le aduce putina bucurie in suflete.

Special pentru ei finestore.ro a creat cosuri cadou inspirate de momente petrecute impreuna. Descopera selectia de praline, trufe si bomboane de ciocolata dintre cele mai sofisticate, bauturi fine, ceaiuri selectionate din toate colturile lumii, cafea intens aromata, cosmetice, accesorii sau lumanari parfumate si bucurati-va impreuna de sarbatori, chiar daca nu sunteti in aceeasi casa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului