Bauturi

#suc de piersici #caise #mere #fructe # suc de mere #suc de fructe

Suc de piersici, mere si caise

Sucul de piersici , mere si caise este o bautura racoritoare , dulce-acrisoara si plina de vitamine. Aceasta bautura se prepara rapid in casa si este ideala atunci cand ti-e dor de zilele toride de vara. Pentru a pregati un suc delicios de piersici, mere si caise ai nevoie de fructe proaspete si un storcator de fructe si legume.

 

Ingrediente pentru suc de piersici , mere si caise

 

  • 2 mere
  • 2 piersici
  • 2 caise
  • suc de la 1/2 de lamaie

 

Cum se prepara sucul de piersici, mere si caise


Spala merele, piersicile si caisele. Taie pe jumatate fiecare fruct si indeparteaza semintele si samburii. Taie in bucati mai mici fructele, pentru a fi mai usor de introdus in stocatorul de fructe.

Stoarce merele, piersicile si caisele. La final, adauga sucul de la jumatate de lamaie si amesteca usor pentru a omogeniza lichidele. Umple un pahar cu sucul obtinut.
 

Cum se serveste sucul de piersici, mere si caise


Sucul de piersici, mere si caise se serveste proaspat, imediat dupa ce a fost preparat. Este recomandat consumul bauturii dimineata, la micul dejun, deoarece constituie o importanta sursa de energie pentru tot restul zilei. Pentru un plus de efect, poti decora paharul cu o felie de piersica .

Sursa foto: bhujmandir.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului