Bauturi

#vinuri personalizate #crama Budureasca #Budureasca #StarGift

StarGift si crama Budureasca au lansat o gama de vinuri personalizate

StarGift, unul dintre cele mai mari magazine online de cadouri personalizate din Romania, a lansat, in parteneriat cu renumitele crame Budureasca, un nou produs inedit – vinuri personalizate. Produsul completeaza perfect deja popularul cadou marca StarGift – cutia de vin personalizata prin gravura, iar primele 300 de sticle au fost vandute in mai putin de o luna de la lansare.

Un cadou ideal pentru iubitorii de vinuri, noul produs StarGift poate fi personalizat atat cu poze, cat si cu text, iar printarea fotografiilor si a mesajelor se executa folosind echipamente de productie profesionale, pe hartie rezistenta la apa si zgarieturi. Astfel, sticla poate ramane pentru mult timp o amintire deosebita.

Ideea lansarii acestui produs a venit in sprijinul clientilor care apeleaza la StarGift pentru darurile oferite celor dragi, dupa ce cutia de vin personalizata a devenit unul dintre cele mai apreciate si mai cautate cadouri personalizate. Iar feedbackul iubitorilor de vin nu a intarziat sa apara; peste 300 de sticle de vin personalizat cu poze si mesaje au fost vandute in mai putin de o luna de la lansare, 60 la suta dintre acestea fiind roze, sortimentul Budureasca ROSE demisec, iar celelalte facand parte din Gama Standard soiurile Cabernet Sauvignon si Sauvignon Blanc.

Reprezentantii StarGift estimeaza insa ca, pana la sfarsitul anului, in special in decembrie – luna cadourilor, numarul comenzilor va fi aproape de 10 ori mai mare.

"Apreciem deschiderea cramei Budureasca, care a raspuns pozitiv cererii noastre de a ne livra vinuri fara eticheta principala, pentru a fi personalizate in atelierele noastre. Ne bucuram foarte mult ca noua categorie de cadouri personalizate lansata de StarGift reuseste atat de rapid sa fie cadoul ideal pentru cateva sute de clienti. Estimam pentru luna decembrie peste 2500 de comenzi de sticle de vin personalizate cu teme speciale, create de designerii nostri pentru sarbatorile de iarna", a declarat Liviu Birleanu, co-fondator StarGift.

Budureasca – primul vin romanesc medaliat cu aur la Decanter

Situate in inima podgoriei Dealu Mare, viile Budureasca dau unele dintre cele mai apreciate vinuri din Romania, dar si singurul vin de la noi din tara premiat vreodata cu medalia de aur la concursul Decanter World Wine Awards: Fume 2015 sec, gama Premium. Vinurile pentru care clientii StarGift pot solicita personalizarea sticlei sunt Budureasca SAUVIGNON BLANC demisec 0.75L, Budureasca ROSE demisec 0.75L si Budureasca CABERNET SAUVIGNON sec 0.75L.

"Ne bucuram de colaborarea cu StarGift, pe care o vedem ca o oportunitate pentru clienti de a se bucura de calitatea vinurilor Budureasca cu orice ocazie speciala ", a declarat Corina Cernea, Online Sales Manager Budureasca.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare