Bauturi

# ciocolata fina #shake #ciocolata

Shake-ul cu aroma de ciocolata fina a castigat premiul "Votat Produsul Anului 2021"

Formula 1 cu aroma de ciocolata fina, unul dintre cele mai apreciate shake-uri Herbalife Nutrition, a fost desemnat castigator al premiului "Votat Produsul Anului 2021" in categoria “Nutritie - inlocuitor masa” in urma participarii la competitia“Votat Produsul Anului 2021 - Pentru Inovatie”, ce are la baza un studiu de piata desfasurat pe un esantion total de minim 4.000 de consumatori.

„Acest premiu este o recunoastere si dovedeste inca o data ca Herbalife Nutrition inseamna nutritie bazata pe stiinta, de la materii prime de cea mai buna calitate si pana la produse riguros testate si avizate de catre cercetatori, nutritionisti si medici de renume, Formula 1 cu aroma de ciocolata fina fiind unul dintre cele mai vandute shake-uri din portofoliul nostru. Obiceiurile alimentare sunt in directa legatura cu stilul de viata, iar romanii, in special cei din generatia millennials, au inteles cat de important este sa ai un stil de viata sanatos si au inceput sa-l practice din ce in ce mai mult. Intelegem nevoile consumatorilor si incercam sa raspundem cat mai bine acestora - includem aici si produse 100% din ingrediente vegane, produse fara alergeni, produse pe baza de ingrediente organice, produse inovatoare si lista poate continua”, a declarat Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Nutrition Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria.

Formula 1 cu aroma de ciocolata fina este un shake inlocuitor de masa vegan. Shake-ul F1 este bogat in proteine, care contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare si contine de asemenea, un echilibru de vitamine si minerale plus grasimi sanatoase. Nu contine gluten, lactoza, coloranti sau arome artificiale. Acesta reprezinta o alternativa sanatoasa la un mic dejun bogat in calorii, pranz sau cina. Pentru mai multe detalii despre produs accesati: www.herbalife.ro.

Competitia, organizata in perioada 24 martie – 16 aprilie 2021 de catre POY Bucharest, detinatoarea licentei "Votat Produsul Anului®" in Romania, a vizat 23 de categorii si s-a bazat pe un studiu de piata realizat online de Exact Business Solutions pe un esantion total de 4.269 de consumatori romani, cu varste intre 18-65 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/- 1.5%. In categoria “Nutritie – Inlocuitor masa” esantionul a fost de 501 respondenti, iar eroarea maxima de esantionare este +/- 4.4%. Criteriile de evaluare au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare. Criteriile de evaluare nu au avut in vedere calitatea, compozitia, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului in afara celor anterior indicate. Produsele castigatoare au fost votate de catre consumatori dintre produse similare in categorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului