Bauturi

#reteteta ciocolata cada #ciocolata calda #ciocolata

Secretele prepararii ciocolatei calde! Doar asa poti obtine o bautura delicioasa

Cine nu adora ciocolata calda? Stiai inca sa poti prepara acasa o ciocolata calda la fel de buna precum cea cumparata? Este foarte simplu! Trebuie doar sa stii care este ingredientul secret!

Ingrediente pentru ciocolata calda

  • 200 de ml de apa
  • 300 de ml de lapte de cocos
  • 1 lingura de pudra de cacao
  • 1 lingura de ulei de cocos
  • un praf de sare
  • vanilie (optional)
  • miere, dupa gust
  • 1/3 lingurita de scortisoara

Cum se prepara ciocolata calda

Adauga laptele de cocos, apa si sarea intr-o cratita. Pune compozitia pe aragaz, la foc mediu. In tot acest timp amesteca foarte bine cu telul. Inainte de a da in clocot stinge focul.

Acauga continutul in blender, impreuna cu cacaoa, uleiul de cocos, scortisoara si esenta de vanilie. Mixeaza totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga miere, dupa gust.

Cum se serveste ciocolata calda

Ciocolata calda se serveste ca atare, cu frisca sau cu bezele. Desigur, poti adauga orice alte toppingurile preferi.

Sursa foto: abeautifulmess.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bauturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare