Ajunul Craciunului este pentru fiecare dintre noi ocazia de a ne strange in jurul bradului, alaturi de cei dragi. Si pentru ca aceasta zi este motiv de sarbatoare , ce alt mod mai potrivit de a sarbatori exista decat cu un pahar in mana, savurand o bautura usoara care sa te introduca in atmosfera de sarbatoare: punciul Ajunului de Craciun.
Ingrediente pentru punciul Ajunului de Craciun:
-
1 sticla de 1 litru de suc de coacaze
-
1 cutie de suc de ananas neindulcit
-
2 cani suc de portocale
-
Doua treimi de cana de suc de lamaie
-
O jumatate de cana de zahar
-
2 lingurite de esenta de migdale
- O sticla de un litru de bautura de tip Cola (peste care adaugati ghimbir) sau alta bautura pe baza de ghimbir.
Cum sa prepari punciul Ajunului de Craciun:
-
Amesteca ingredientele, in afara de bautura pe baza de ghimbir.
- Inainte de a servi, adauga aceasta bautura de tip Cola, amestecand bine.
Cum sa servesti punciul Ajunului de Craciun:
In pahare sau cani de sticla mari, dupa ce in prealabil ai amestecat bine in recipientul in care l-ai preparat.