Bauturi

#secrete preparare cafea #retete de cafea #cafea dietetica #preparare cafea #trucuri preparare cafea #cafea

Cum sa prepari cea mai buna cafea! Secretul pe care nu il stiai

Cine nu isi doreste o cafea calda si parfumata la primele ore ale zilei? Stiai insa ca ai preparat cafeaua gresit pana acum?

Cafeaua poate fi mai mult decat elixirul ce te pune pe picioare la primele ore ale diminetii. Daca este preparata corect aceasta te ajuta sa slabesti si sa arzi rapid grasimile.

Ai nevoie de:

  • 100 de grame de miere
  • 100 ml de ulei de cocos
  • o lingurita de scortisoara

Adauga intr-un castron toate ingredientele si amesteca bine pana obtii o pasta omogena. Adauga pasta intr-un borcan. Iti va ajunge pentru mai multe zile.

Tot ce trebuie sa faci apoi este sa adaugi o lingurita din acest amestec intr-o ceasca de cafea. Nu vei mai avea nevoie de alti indulcitori, mierea fiind suficienta. In plus, cocosul si scortisoara ii vor da un gust desavarsit.

Uleiul de cocos ajuta la pierderea in greutate, regland metabolismul in mod natural pentru a arde grasimea. Mierea s-a dovedit extrem de folositoare pentru reglarea nivelului de colesterol din sange si reducerea stresului, iar scortisoara reduce nivelul zaharului din sange, accelerand activitatea metabolica a zaharului din sange si previne acumularea grasimii in organism, scrie realitatea.net.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare