Bauturi

#cafea delicioasa # cafea stretto #cafea

Bucura-te de cafea delicioasa la tine acasa

Fiecare experienta urbana se traieste mai intens cu tipul potrivit de cafea. De aceea, Stretto cauta cele mai in trend sortimente din diferite colturi ale lumii si le aduce mai aproape de tine. Daca adori cafeaua, te poti bucura la tine acasa de sortimente cu note diafane, precum:

 

Honduras Marcala (Note de gust: florale / de ciocolata / vanilie)

Cea mai mare parte a cafelei crescute in Honduras provine din regiunile montane. Honduras are nenumarate avantaje atunci cand vine vorba de productia de cafea, altitudini in crestere, vreme frumoasa si sol perfect.

Ethiopia Sidamo (Note de gust: Lamaie / Portocale / Cedru / Ciocolata)

Cafelele din Etiopia sunt renumite pentru aciditatea lor si pentru aromele fructate si florale. Unele sunt considerate chiar asemanatoare ceaiului. Este o cafea 100% arabica, crescuta intr-un climat exotic ideal. O cafea cu un gust de final surprinzator si catifelat.

Costa Rica Tarrazu (Note de gust: Cirese / Flori de portocal / Caramel)

Cafeaua din Costa Rica este printre cele mai populare din lume. Valea Centrala este locul ideal pentru plantarea cafelei, datorita altitudinii si solului vulcanic bogat in minerale. Echilibru este al doilea nume al acestei cafele atunci cand vine vorba de gustul si senzatia pe care le lasa.

6 Origins Blend (Note de gust: Ciocolata / Fructe / Mirodenii)

Sase origini, adica Brazilia, India, Honduras, Gutemala, Costa Rica, Indonezia. Este un blend cu un profil bogat de arome, surprinzator si potrivit celor care vor sa isi inceapa ziua cu o cafea ce are un usor gust de ciocolata si fructi si un aftertaste condimentat de nucsoara.

4 Origins Blend (Note de gust: Citrice / Nuca / Cacao cu lapte)

Patru origini, adica Etiopia, Columbia, Honduras, Brazilia. Blend-urile sunt o parte importanta din viziunea noastra de a oferi mereu tipuri surprinzatoare de cafea. Alegem cafele de calitate, cu note predominante puternice, apoi le combinam pentru a dezvalui complexitatea, noutatea si gustul delicios al fiecareia dintre origini. Combinatia exploziva de gusturi a acestui blend incepe cu arome de citrice si nuca si se termina cu un after-taste dulce de cacao cu lapte.

„Stretto este de acum disponibila si pentru acasa. Intri pe site-ul stretto.ro, alegi cafeaua care iti place si cat de macinata o vrei si apoi comanzi. Toate cafelele noastre sunt prajite de peste 25 de ani in Bucuresti cu mare atentie, exact atat cat trebuie ca sa le punem in valoare aromele.”, spune Silviu Neagoe, National Out of Home Manager Alka. 

In magazinul www.stretto.ro gasesti toate aceste tipuri de cafele, le poti comanda boabe sau iti poti alege varianta de macinare: granulat, mediu, mediu fin, fin si extra fin, in functie de metoda ta preferata de preparare a cafelei.

 

Stretto este un brand ce promoveaza stilul de viata eco-friendly si incurajeaza oamenii sa adopte o atitudine responsabila: deplasarile cu trotinete, biciclete, role sau long board-uri.

Let’s get the city started!

Stretto Coffee este parte din grupul Alka, ce are in portofoliu si snacks-uri sarate sau dulci precum Toortitzi, Soocitzi, Meteoritzi, seminte, covrigei, napolitanele Alfers, Prajitura casei si biscuiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului