Poze award

Iata cele mai relevante poze despre award de pe acasa.ro

Cele mai citite despre award

Adele a castigat 12 premii la gala Billboard Music Awards 2012

Adele este cea mai premiata artista la editia din acest an a galei Billboard Music Awards, desfasurata duminica seara la MGM Grand Arena din Las Vegas.

Corneliu Porumboiu, nominalizat la Hollywood World Award

"A fost sau n-a fost?", filmul regizat de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele zece pelicule nominalizate anul acesta la "Hollywood World Award", informeaza site-ul

Stil de vedeta: Rihanna

Rihanna este un cameleon din punct de vedere stilistic. A aparut timid in lumina reflectoarele in bustiera si baggy-pants. Insa, in timp ce undele FM zbarnaiau cu muzica ei, stilul vedetei s-a conturat, devenind astfel un adevarat icon in fashion.

Cele mai noi despre award

Stanca spanzuratului - cea mai recenta carte a reginei crime-ului nordic

Celebra autoare islandeza Yrsa Sigurdardóttir revine in colectia Fiction Connection Crime cu volumul al patrulea din seria Freyja si Huldar – Stanca spanzuratului.

Toti membrii familiei iti vor multumi daca instalezi un dozator de apa acasa!

Achizitionarea si instalarea unui dozator de apa la domiciliu reprezinta una dintre cele mai potrivite idei pentru sanatatea si bunastarea ta si a familiei tale, din numeroase motive mai mult sau mai putin evidente. Citind acest articol in continuare, vei afla argumentele noastre si, cel mai probabil, vei plasa deja o comanda pentru un astfel de echipament. Investitia initiala este una de doar cateva sute de lei, urmata de alte cateva zeci sau maximum 100 de lei lunar, insa avantajele depasesc cu mult costurile, asa cum vei realiza parcurgand lista beneficiilor.

"Incepem cu sfarsitul" - un mistery politist, o poveste de dragoste si o tragedie sfasietoare!

Un serif care nu s-a maturizat niciodata si o adolescenta care nu a avut niciodata copilarie incearca sa rezolve uciderea unei persoane pe care amandoi o iubesc. Asa putem rezuma intr-o fraza romanul lui Chris Whitaker – Incepem cu sfarsitul. Cartea a fost recompensata cu Premiul CWA Gold Dagger pentru cel mai bun roman crime. Incepem cu sfarsitul a fost tradus in 23 de limbi, iar drepturile de ecranizare au fost achizitionate de studiourile Disney. Romanul a fost bestseller New York Times si #1 Indie Next Pick, precum si Waterstones Thriller of the Month, Barnes & Noble Book Club Pick si Good Morning America Buzz Pick.