Mobile

#samsung #htc #smartphone #HTC One #comentarii negative #reclama mincinoasa

Samsung a platit pentru comentarii online negative la adresa HTC

Compania sud-coreeana Samsung este implicata intr-un scandal socant. Ar putea fi penalizata in Taiwan, unde ar fi angajat studenti pentru a publica comentarii online negative la adresa HTC, in special cu privire la noul smartphone HTC One.

Autoritatile din Taiwan investigheaza in prezent Samsung, pentru faptul ca a au platit studenti care sa publice comentarilor negative la adresa smartphone-urilor HTC si pozitive pentru gadgeturile Samsung, mai ales noul Samsung Galaxy S4.

Astfel de practici sunt considerate reclama mincinoasa, mai ales in contextul in care recomandarile online ale necunoscutilor joaca un rol tot mai mare in orientarea cumparatorilor.

Samsung si-a recunoscut practic vina, explicand ca au existat neintelegeri cu privire la strateria de promovare online si a incetat orice activitate care implica publicarea de comentarii online anonime.

In cazul in care va fi gasita vinovata, compania risca o amenda de 835.000 dolari. Samsung a mai fost amendata in Taiwan tot in 2013 pentru o reclama mincinoasa, pentru promovarea telefonului Galaxy Y Duos.


Sursa foto: itproportal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea