IT & C

#microsoft #zune hd #usa

Zune HD va fi disponibil numai la americani

Reprezentantii companiei americana Microsoft au anuntat ca, pentru moment, noul player audio/video Zune HD va fi disponibil numai pe teritoriul american.

Cel mai recent dispozitiv multimedia Microsoft urmeaza sa se lanseze in magazine pe data de 15 septembrie 2009.

Declaratii oficiale

Se pare ca reprezentantii Microsoft au declarat ca pentru moment Zune HD nu se va lansa in alte tari decat SUA, dar ca, poate intr -un viitor oarecare s-ar putea distribui in alte 18 class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/piete" title="piete">piete .

"Pentru moment Zune HD se va lansa doar pe teritoriul american. In prezent lucram la dezvoltarea lui Zuna HD pentru servicii specializate din 18 noi piete, dar nu puteam spune mai mult."

Primul dispozitiv Zune s-a lansat in Statele Unite ale Americii in luna noiembrie din anul 2006 si dispunea de un spatiu de stocare de 30 GB. Modelul a ajuns abia peste doi ani (in 2008) pe piata din Canada.

Noul Zune HD

Zune HD suporta redarea continutui video HD, are receiver radio, posibilitatea de navigare full-screen pe Internet, ecran multi-touch OLED (organic light emitting diode) si conexiune Wi-Fi.

Dispozitivul are integrat CPU nVidia Tegra . Acest lucru a fost posibil prin colaborarea cu nVidia care a optimizat la maxim procesorul Tegra. Astfel, nVidia a jucat un rol cheie in crearea player-ului portabil multimedia de ultima generatie Zune HD. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele