IT & C

#blueooth #verbatim #audio cube

Verbatim Audio Cube, cubul muzical Bluetooth

Noul Bluetooth Audio Cube este un sistem portabil, compact si capabil de sunet stereo.

Acesta reda melodiile de pe orice dispozitiv dotat cu Bluetooth, ceea ce il face un accesoriu portabil ideal pentru telefoane mobile, playere MP3 sau laptop-uri.

Audio Cube

Desi mic si usor, Verbatim Bluetooth Audio Cube reda melodiile la o calitate ridicata, mai mult decat necesar pentru o camera de zi .

Avand doar 70 de mm patrati, modelul incape faraprobleme in buzunarul hainei, perfect pentru orice iesire la iarba verde sau pentru micile escapade din agitatia orasului.

Poate detecta orice dispozitiv pana la 8 metri distanta, iar odata conectat prin Bluetooth se controleaza prin butoanele de pe suprafata lui.

La pachet

Pachetul Verbatim are inclus un cablu audio stereo standard (3,5 mm) care ii permite conectarea la orice dispozitiv ce nu este dotat Bluetooth, si folosirea cubului pe post de boxe conventionale.

Bluetooth Audio Cube are o putere maxima de redare de 3 Wati, o gama de frecventa de 20 Hz - 20 kHz si folosste patru baterii AA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele