IT & C

Utilitar gratuit de dezinfectare - eTrust Antivirus v7

DNA Software - Computer Associates Certified Business Partner si Computer Associates ofera GRATUIT un utilitar de dezinfectare impotriva virusului Win32 .Sobig.F.

eTrust AV7, solutia antivirus dezvoltata de Computer Associates si promovata de DNA Software in Europa de Est, ofera protectie completa impotriva oricarui tip de virus, iar in cazul in care nu detineti deja o versiune licentiata a unei solutii antivirus sau solutia dumneavoastra de antivirus nu a detectat si dezinfectat mesajele continand Win32.Sobig.F, puteti folosi utilitarul CA.
Utilitar de dezinfectare GRATUIT: Pentru a face download la ClnSobig.zip - un program pentru dezinfectare a computerului afectat de Win32.Sobig.F, apasati aici .

Acest utilitar poate fi extrem de folositor pentru cei care fie nu folosesc solutia antivirus oferita de CA, sau care folosesc produse avand la baza tehnologii mai putin recente care nu asigura curatarea sistemului.

Folosindu-si propriul motor SMTP, Win32.Sobig.F constituie in prezent o amenintare reala pentru companiile care nu detin in prezent versiuni recente ale unor solutii de antivirus.
Va oferim in continuare doar cele mai importante coordonate care va pot ajuta sa identificati Win32.Sobig.F.
Metoda de distribuire : prin e-mail.
Mesajul primit poate avea ca subiect:



Re: Thank you !
Thank you!
Your details
Re: Details
Re: Re: My details
Re: Approved
Re: Your application
Re: Wicked screensaver
Re: That movie



Numele fisierului atasat este ales la intamplare din urmatoarea lista :
your_document.pif
document_all.pif
thank_you.pif
your_details.pif
details.pif
document_9446.pif
application.pif
wicked_scr.scr
movie0045.pif

In corpul mesajului apare textul:
Please see the attached file for details.
sau
See the attached file for details

Pentru a afla mai multe informatii despre caracteristicile si modul in care actioneaza Win32.Sobig.F, accesati //www3.ca.com/solutions/ collateral .asp?CT=27081&CID=49259 . In cazul in care aveti nevoie de suport tehnic puteti contacta specilistii DNA Software din cadrul Departamentului de Securitate.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele