IT & C

#virus #parola #facebook #linkuri #stopare virus

Un nou virus se raspandeste rapid pe Facebook

Experti de pe Silicon Valley, renumitul centru de inalta tehnologie din SUA, au emis ieri un avertisment privind propagarea unui nou virus sub forma unei pagini din reteaua sociala Facebook, scrie business24.

Programul malware afiseaza pe ecran cererea de a verifica identitatea utilizatorului, iar acesta este automat redirectionat catre o pagina falsa a retelei sociale, unde isi divulga numele de utilizator si parola contului, arata CNET.

In acel moment, infractorii cibernetici redirectioneaza traficul si obtin acces la informatii personale si datele de pe pagina personala a utilizatorului.

In plus, dupa cum remarca expertii, persoanele care au "luat" virusul il transmit automat prin link-uri catre site-uri infectate.

Dezvoltatorii celei mai mare retele sociale din lume incearca in prezent sa gaseasca o solutie pentru stoparea virusului, se mentioneaza intr-un comunicat al serviciului de presa al Facebook.

Sursa foto: biteyourapple.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele